Efsane Monarch Lideri Devirerek Döndü!

Gecenin 2. maçında eski şampiyonlardan Monarch takımı Efsane Monarch ismiyle sahalara dönerken lider Kontraatak takımıyla karşılaştı ve müthiş bir çekişmeye sahne olan mücadelede ilk yarısı 2 2 biterken maçı 6 2 lik skorla kazanan Efsane Monarch takımı oldu ve lige 5 puanlık bir başlangıç yaparak başladılar.
Efsane Monarch takımı kağıt üstündeki kadroya bakıldığında 6 tane hücum oyuncusuyla sahaya çıkmasına karşın rakibini ciddiye aldığı için 3 çakılı savunmayla oynadı fakat bu kadar hücum oyuncusuna rağmen sahada sabit bir forvetle oynamamaları sebebiyle ileri uçta istedikleri pozisyonları bulamadılar. İyi top yapıp genel anlamda oyun kontrolünü ellerinde bulundurmalarına karşın 3. bölgede aradıkları golü bulmakta zorlanan ekip devreye 2 2 lik eşitlikle girdi. Bitime 15 dakika kala bu harika paslaşmalarla ve bireysel yeteneklerin ön plana çıkmasıyla farkı açtılar ve sahadan farklı bir skorla galip ayrıldılar. Bireysel anlamda çok iyi bir kadroyla sahaya çıkan ekip istikrar halinde play off larda yine adından söz ettirebilecekleri bir oluşum içine giren ekip lideri farklı geçerek bunu göstermiş oldular. Son bölümlerde rakibin oyundan düşmesini fırsata çeviren ekip güzel paslaşmalar sonucu attıkları gollerle hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Davut savunmada yerini hiç kaybetmezken son bölümler dışında disiplini elden hiç bırakmadı, Batu da savunmada iyi bir maç çıkarırken o da yerini hiç kaybetmedi. Önder iyi pas yaparken özellikle son bölümlerde atılan gollerde büyük rol oynadı, Ercan maça savunmada başlayıp oyunu geriden iyi kurarken attığı 2 güzel golle galibiyette büyük rol oynadı, misafir olarak forma giyen Necati, orta alanda iyi mücadele ederken attığı 2 golle o da skora ciddi katkı sağladı, gecenin mücadeleci ismi Okan da hem orta alanda hem de ileri uçta çok istekliydi, o da skora 2 gollük katkı sağladı.
Kontraatak Fc takımı aslında istediği oyunu sahaya yansıtamasa da pozisyon anlamında iyi bir maç geçirdi ve çok net pozisyonlarla gole defalarca yaklaştılar fakat son vuruşlarda çok şanssızdılar. Rakibin orta alanda iyi pas yapmaları topla oynamalarına engel olurken buna rağmen top kendilerindeyken iyi işler yaptılar, hızlı atalar yapıp etkili şutlarla gol aradılar. Devre 2 2 lik eşitlikle sona ererken 2. yarıda çok şanssızdılar, 3 topları direkten döndü, bunun dışında da çerçeveyi bulmakta zorlanınca 2. devrede gol bulamadılar ve yedikleri gollerle sahadan 6 2 lik skorla mağlup ayrıldılar. Aslında maçın kırılma anlarında direten dönen toplardan biri gol olsaydı maça ortak olabilirlerdi, maçı kazanadabilirlerdi fakat şans bu akşam yanlarında değildi. Kadir özellikle ilk yarıda topla çok iyi işler yaptı, rakip alanda rakibi iyi eksiltti fakat son vuruşlarda çok şanssızdı, Sedat orta alanda yine mücadele ederken ilginç bir istatistik bu maçta da devam etti ki Sedat’ın gol atamadığı maçta takımı yine kazanamadı. Ahmet savunmadan etkili bindirmelerle hücuma sürekli destek verirken etkili sert şutlarla sürekli gol aradı, güzel de bir gole imza attı.
Maçın Adamı: Ercan
Maçın Gümüş Adamı: Necati
Maçın Defansı: Davut
Maçın Ortasahası: Necati
Maçın Forveti: Okan
Maçın Centilmeni: Ahmet
Maçın Golü: Necati