Dostluk Kazandı!

Gecenin son maçında Karkay ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken dostça geçen maçta puanlar paylaşılırken 2 ekip de sahadan 1 puanla ayrıldı.
Cska Filistin maça hızlı başlayıp skor avantajını eline alsa da bu avantajı çok da kullanamadı. Maçın genelinde sürekli öne geçseler de çabuk gol yiyen ekip son bölümlere 1 farklı önde girse de son dakikalarda yedikleri golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Yunus’un sakatlığı takımı olumsuz yönde etkilerken özellikle son bölümlerde ileride çoğalmakta zorlandılar. Reşat 3 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken Hakan savunmadaki başarılı oyununu 2 golle süsledi.
Karkay 2543 takımı maça istediği gibi başlayamazken 2.yarıda daha etkili bir oyun sergiledi ve buldukları gollerle sürekli maça ortak olup sahadan haklı 1 puanla ayrıldı, son bölümlere gole yaklaşsalar da galibiyet golünü bulamadılar. Son bölümlerde kalabalık atak yapan ekip duran toplarla goller bulurken maça ortak olmayı başardılar. Savunmada zaman zaman zorlansalar da dirençli bir performans sergileyen ekip genel anlamda rakibe çok da net pozisyon pozisyon vermedi diyebiliriz. Ahmet savunmadaki başarılı oyununu 4 golle süsleyip geceye damgasını vuran isim oldu.
Maçın Adamı: Ahmet
Maçın Gümüş Adamı: Reşat
Maçın Kalecisi: Akın
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Ahmet
Maçın Forveti: Reşat
Maçın Golü: Reşat
Maçın Centilmeni: Murat