Dostluk Kazandı!

Ligin tecrübeli ekiplerinden Börü ile ligin yeni takımlarından olan Boçka’nın karşılaştığı maçta Börü 9-5 lik galibiyet almayı başardı. İki ekibinde gol yollarında problem yaşamadığı maçta Börü tecrübesi ile kazanmayı başardı.
Kazanma faktörleri
Ligin tecrübeli takımlarından olan Börü yeni rakibi karşısında pekte zorlanmadı. Kalede her zaman ki gibi Mustafa ile başlayan ekipte Mustafa ikinci yarı oyuna girerek gol atmayı başardı. Börü defansında Hasan , Tuncay ve Doğan yer alırken Hasan bir Doğan ise iki gollük katkı sundular. Doğan Hücum ile savunma arasında ki pas bağlantısı kuran oyunuyla yine beğeni topladı. Hücumda ise Muhammed bu sefer gol olarak sessiz kalırken oyunu yönlendiren isimlerden biriydi. Maçın belki de günün yıldızı ise hiç kuşkusuz Emre olmayı başardı. Emre hızlı , istekli ve rakibi eksilten oyun tarzıyla bugün altı gol atmayı başardı. Emre bugün Börü’yü sırtlayan isimdi. Börü tam bir takım olmanın faydalarını lig ilerledikçe daha fazla görmeye başladı. Neredeyse çoğu maçına aynı kadroyla çıkan ekip gün geçtikçe üstüne koyarak ligin iddialı takımlarından biri olduğunu gösteriyor.
Kaybetme faktörleri
Ligin en yeni takımlarından olan bocka ekibi genç ve dinamik hücum hattı ile dikkat çekerken savunmada ise tecrübeli isimlerden kuruluyor. Kalede Mehmet dokuz gol yemesine rağmen birkaç kritik kurtarışa imza atarak ileride daha iyi olacağının sinyallerini verdi. Defansta ise Cengiz , Mehmet Ö, ve Kadir oynarken özellikle Cengiz defansın kilit oyuncularından biriydi. Hücumda ise Cengiz C. , Samet ve Serhat ile maça başlayan ekip hücum oyuncuları ile beş gol bulmayı başardı. Golleri Samet üç , Cengiz C. İse iki tane atarak paylaştılar. Ligin yeni takımı Boçka tecrübeli rakibi karşısında beş gol bularak tecrübelendikçe ligde çok can yakacağının sinyalini verdi.
Maçın Adamı : Emre
Maçın Gümüş Adamı : Samet
Maçın golü : Emre
Maçın Kalecisi : Mustafa
Maçın Savunması : Hasan
Maçın Orta Sahası : Doğan
Maçın Forveti : Emre
Maçın Centilmeni : Muhammet