Dostluk Kazandı….

Maçın Adamı: Kadir
Maçın Gümüş Adamı: Doğukan
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Melih
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti:Doğukan
Maçın Golü: Kadir
Maçın Centilmeni: Levent
Şampiyonluğun iki ciddi adaylarından iki kardeş takım olan Kontraatak ile Doruk sağlık takımları karşı karşıya geldiler. Maçın ilk bölümleri uzun toplarla gol bulma çabaları ile Geçsede her iki takımda istediklerini sağlayan yansitamadı ve ilk bölümleri daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İlk yarının son bölümünde 2 dakikaya sığdırdıkları 3 golle büyük avantaj yakalayan Kontraatak takımı devreye 3 0 lık üstünlükle girdi.
İkinci yarıya Doruk sağlık takım daha atak bir oyuna başlarken oyunu rakip yarı alana yığmasına ve etkili şutlarla sürekli gol aramasına rağmen çerçeveyi bulmakta zorlanınca farklı kapatamadı, son bölümlerde savunmalarında verdikleri boşluklarla rakibi durduramadılar ve Sahadan 9 0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılıp tarihlerinin en büyük hizmetlerini aldılar.
Doruk sağlık takımı Aslında kadro yapısı olarak iyi bir Yedili ile sahaya çıkmış olmalarına rağmen Orta alanda Kadir’in yokluğunu ciddi anlamda hissettiler. Savunmada yapılan oyuncu değişiklikleri çok fazla sırıtmıyor fakat Orta alanda Kadir gibi etkili bir ismin yokluğu ciddi anlamda hissedildi ve oyun kurmakta çok zorlandılar. Tabii mağlubiyeti sadece Kadir’in yokluğuna daha bağlamamak lazım rakip savunmanın dirençli oyunu istediklerini Sahaya yansıtamamalarına sebep oldu. Anıl’ın özellikle ilk bölümlerdeki kurtarışları ile ayakta duran ekip devrenin sonunda yedikleri golleri rağmen ikinci yarıya çok arzulu başladılar rakip kaleye defalarca etkili şutlar gönderdiler fakat çoğunda defansı diğerlerinde ise kaleciyi geçmekte zorlandılar, rakibin son bölümlerdeki kontra atakları karşısında zorlanan ekip açılan farkı önleyemedi ve sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Bireysel anlamda vasat olmasalar da bu akşam takım olamadılar ve özellikleri hücum organizasyonlarında sınıfta kaldılar şans da yanlarında Olmayınca skor üretme şansı bulamadılar.
Kontra atak takımı ise ilk bölümlerde top yapmakta dahil zorlandılar istediklerini sahaya yansıtamadılar, son bölümlerde birkaç pas organizasyonu yapan ekip aradıkları golleri bulurken devreye avantajlı bir skorla girdiler. İkinci yarıda yaklaşık 10 12 dakika rakibin baskısı karşısında dirençli bir görüntü sergileyen ekip kalelerini golleri kapatırken kontra toplarla rakip takımı yıktılar ve Sahadan 9 0 gibi farklı bir skorla Galip ayrılıp şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olduğunu gösterdiler. Bugün alınan galibiyette takımın mücadele gücü ön plana çıkarken Melih Tayfun ve Sedat gibi tatlı sert oynayan oyuncuların ön planda olması rakibin direncini kırdı. Zaman zaman pas yapmakta zorlansalar da Bu bölümlerde Kaptan Kadir’in ipleri eline almasıyla kilidi açtılar ve skor üretmekte başarılı oldular. Özellikle ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlanan ekip bu bölümlerde Kadir’le rakip yarı alanda etkili olurken başarılı oyuncunun bir golü ve asistiyle devreye avantajlı skorla girdiler. Kalecilerin kurtarışları ile takımını ayakta tutarken kontratak takımında hiçbir zaman kalıcı sıkıntısı yaşanmaz görüntüsünü verdi. Eren savunmanın ortasında yerini hiç kaybetmezken Tayfun ve Melih rakibi sürekli önde karşıladılar mücadeleleri ile rakibin direncini kırdılar. Sedat ortalarında yine çok koşarken takımın en mücadeleci isimlerindendi, Kadir orta alanda oyunu iyi kurarken attığı ve attırdığı gollerle skora ciddi katkı sağladı, Doğukan ise İlk yarıda istediği topları alamamasına rağmen ikinci yarıda attığı 4 golle adeta bir patlama yaptı.