Doruk Sağlık’ın Kudüs Fethi…

Maçın adamı:Ömer
Maçın kalecisi:Yavuz
Maçın Defansı:İdris
Maçın Ortasahası:Ömer
Maçın Forveti:Oğuzhan
Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maça Doruk sağlık takımının başlama vuruşu ile başladı. 2.dakikada Oğuzhanın attığı gol ile öne Doruk sağlım takımı skoru koruyamadı ve 4.dakikada Kudusün forveti Cihanın ayağında gelen ile maça yeniden denge geldi. Maçın başlarında baskın oynayan Doruk sağlık 7.dakikada ömerin golü ile maçta bir kere daha öne geçti. Kudus takımı ilerleyen dakikalarda kalesinde ardarda pozisyonlar versede Doruk sağlık girdiği pozisyonlarda 3-4 kere direkten dönmesi ile farkı açacak golü bir türlü bulamadı ve nitekim kudus takımı bunu cezalandırdı. 19.dakikada Cihan 23.dakikada Barışın attığı goller ile ilk yarıyı 3-2 önde tamamlamayı başardı.
2.yarıya çok iyi başlayan Doruk sağlık ilk yarıdaki şansızlıgını üstünden atmış olacakki 29’da İdris 30’da Aykut, 31’de Ömer ile ardarda bulduğu goller ile bir anda 5-3 öne geçti. Bu gollerden sonra bir nebze toparlanan Kudus 37.dakikada Furkan ile farkı 1’e indirerek puan için umutlandı. Aykut hemen karşılık verip farkı tekrar 2’ye çıkarsa da Furkan bir kez daha sahneye çıkarak 44.dakikada durumu 6-5’e getirdi. Kıran kırana geçen maçta Doruk sağlık 45.dakikada takımı rahatlatan golü attı. Son dakikalarda Furkan bir gol daha atsa da takımının 7-6 maçı kaybetmesine engel olamadı.
Doruk sağlık
Maça hızlı başlasa da ilk yarıda 2 kere öne geçip ilk yarıyı geride tamamlayan takım skoru korumakta sıkıntı yaradı. 2.yarıda İdrisin hücuma çıkması ile ibreyi takımına çevirdi. Maçı çok zor kazanan Doruk sağlık takımında kalede Yavuz iyi maç çıkarsa da kritik dakikalarda hata yaptı buda maçı kaybetmelerine neden olabilirdi. Defanstta İdris, Gökhan, Yusuf 3’lüsü görev aldı. Zaman zaman maçtan düşen 3’lüde İdris en dikkat isimdi 2.yarıda ileri çıkıp attığı goller ile maçı takımına kazandıran isimlerin başındaydı. Gökhan maç boyunca savunmada çakılıydı ve kritik müdahalelerde bulundu. Yusuf zaman zaman ileri çıksa da hücumda pek etkili değildi savunmada üstüne düşen görevi layığıyla yerine getirdi. Ortasahada Ömer ile Aykut çok iyiydiler. Ömer sahanın en teknik oyuncularındandı ve uzaktan attığı şutlar ile etkiliydi. Aykut ise takımını bir maestro gibi yönetti. Forvette Oğuzhan gol atmak yerine arkadaşlarına asistleri ile katkı sağladı sonraki maçlarda Doruk sağlık takımına başarılar dileriz.
Kudus
Maça kalesinde gol görerek başlasada ilerleyen dakikalarda toparlanan ve öne geçmeyi başaran takım direklerinde yardımıyla ilk yarıyı önde tamamlasada 2. Yarıda oyundan 5 dakika düsmeleri yenilgilerine neden oldu. Kalede Bahri uzaktan şutlarda etkili olsada 6 pasın içindeki pozisyonlarda refleksleri yeterli değildi. Savunmada Hakan ve Samet 2’li savunma kurgusuyla oynadılar. Maç genelinde çakılı kalan ikili yaptığı kritik müdahaleler ile farklı mağlubiyeti engellediler. Samet yaptığı müdahalelerde oldukça başarılıydı ve arkadan iyi oyun kurdu. Hakan ise savunmadan topu uzun toplar ile çıkardı. Ortasahada Furkan, Tolga, Barış 3’lüsü görev aldı. İyi maç çıkaran üçlünün arasındaki uyum iyiydi. Barış hem savunmada hemde hücumda etkiliydi ve ortasahada kaptığı toplar ile takımını kontra atağa çıkardı. Barış oyun kurucu pozisyonunda topları dağıtan isimdi. Furkan takımında en dikkat çeken isimlerdendi. Takımını attığı goller ile oyunun elinde tutsa da maglubiyeti engelleyemedi. Forvette Cihan şutları ile etkili oldu her 2 ayağını da kullanabilen forvet bazı pozisyonlarda ağır kalarak takımını gollerden etti. Sonraki maçlarda Kudus takımına başarılar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.