Doruk Sağlık’a Tek Devre Yetti…

Gecenin ilk maçında Diriliş Fk ile Doruk Sağlık karşı karşıya gelirken oyunun genelini skor olarak da oyun olarak da önde götüren Doruk Sağlık maçı ilk yarıda kopardı ve galip gelmesini bildi.
Kazanma faktörleri:
Doruk Sağlık maça neredeyse as kadrosuyla çıktı diyebiliriz maça çok hızlı bir giriş yapan Doruk Sağlık ardarda bulduğu goller ile maçta skor üstünlüğünü alıp ilk yarıda maçı kopardı diyebiliriz,ve bu maç ile galibiyet serisini 3 maça çıkarıp ligde ne kadar iddialı olduklarını bi kez daha gösterdiler, bu gece defans hattın da görev alan kaptan Levent hatasız bir oyun sergiledi diyebiliriz, ileride görev alan Dinçer maçın 6, 7,8. dakikasın da attığı 3gol ile hattrick yaparak yıldızlaşır’ iken maç da ortasaha da görev alan Fatih 2 gol kaydetti. 2 sezondur Doruk Sağlik F.c’nin teknik direktörlüğünü yapan Morinho Serdar bu maçta da oyun kuruculukta ne kadar iyi olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Maça dengeli başlayan ekip oyunun hemen başın da ne kadar istekli olsa da rakibin kalecisini bir türlü geçemediler, ve dakikalar 6 ‘yı gösterirken kalesinde ilk gölü gören ekip ardarda yediği 3 gol ile bir anda maçtan düştü ve ilk yarıyı 5 – 0 geride tamamladı. 2.yarıya yine istekli başlayan Diriliş FK ilk yarıya nazaran daha derli toplu savunma yapsa da ileride bulduğu net pozisyonlarda yine rakip kaleciyi geçemediler pozisyonları cömertçe harcayan ekip sahadan 6-1 skor ile yenik ayrıldılar.
Maçın Adamı: Dinçer
Maçın Gümüş Adamı: Fatih
Maçın Kalecisi: Mehmet
Maçın Defansı: Levent
Maçın Ortasahası: Fatih
Maçın Forveti: Dinçer
Maçın Golü: Dinçer
Maçın Centilmeni: Sedat