Doruk Sağlık Vites Düşürmüyor!

Gecenin ilk maçında Doruk sağlık ile Mrylea City takımları karşı karşıya gelirken Doruk Sağlık takımı ilk yarısını 4-1 önde tamamladığı maçtan 10-2 lik skorla farklı galip ayrıldı.
Kazanma Faktörleri:
Doruk sağlık takımı maça fırtına gibi başlarken özellikle hücum hattında ömürün bitiriciliği ile golleri buldular ve devreye 4-1 lik skorla girdiler. 2. yarıda bu skoru koruyan devamında farkı arttıran ekip istediklerini rahat bir şekilde aldılar . Alınan galibiyette tartışmasız kadir ve Kaleci Fatihin büyük payı vardı. Bunun dışında savunma disiplinini elden bırakmayan ekip Uğur ve kaptan Levent ile defansta geçit vermediler. Maçın genelinde üstün bir oyun sergilerken çok zorlanmadan galibiyeti almasını bildiler.
Kaybetme Faktörleri:
Mrylea City takımı aslında maça istekli başlasa da eksik bir oyuncuları olduğu için çok zorlandılar. Buna rağmen ilk yarının 15 dakikası 1-1 olan maçta defansta verdikleri açıklar nedeniyle kalelerinde ard arda goller görmeleri nedeniyle oyundan düştüler diyebiliriz. Yavuz ve Semihin tüm gayretine rağmen farkı kapatamayan ekip oldukça şanssız bir maç geçirdiler. 2. yarıda vites arttırıp maça ortak olmak isteyen ekip son dakikaya kadar mücadele etti ama yeterli olmadı. Bu maçta uyum eksikliği bariz şekilde maçı kaybetmelerine sebep oldu. Ayrıca maçın tüm bölümlerde şans yanlarında değildi.
Öne Çıkan İsimler:
Doruk Sağlık takımında tartışmasız gecenin yıldızı Ömür 6 golle takımını sırtlarken galibiyette büyük rol oynadı. Kaleci Fatih yaptığı kurtarışlarla skora denge gelmesini engellerken takımın motivasyonunu arttıran isim oldu. Onun dışında orta alanda Kadir maçın yıldızlarından biriydi yaptığı asistler ve attığı 3 gol ile adeta şov yaptı.
Mrylea City takımında Yavuz en çok mücadele eden isimdi ama şans yanında olmadı ve geceyi 1 gol ile kapattı. Erdoğan defansta iyi bir oyun sergiledi.
Maçın Adamı: Ömür
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Fatih
Maçın Defansı: Levent
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Ömür
Maçın Golü: Ömür
Maçın Centilmeni: Yavuz