Doruk Sağlık Şampiyonluğu İstiyor!

Gecenin 2. maçında Doruk Sağlık takımı Fc Zrenk ile karşı karşıya gelirken ilk yarısını Fc Zrenk takımı 3 2 önde tamamlasa da Doruk Sağlık müthiş bir geri dönüşle maçı 7 3 kazandı ve 4. sıraya yerleşti.
Kazanma Faktörleri:
Doruk Sağlık takımı maça iyi başlarken erken dakikalarda bulduğu golle öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve devreye 3 2 yenik girdi. İyi futbola rağmen bu maç aynı gecede 2. maçları olduğu için zaman zaman yorulmalar baş gösterse de Muhammet’in 2. yarıda sahne almasıyla maçı kopardılar ve bu zorlu kritik maçtan 4 puanla ayrılarak 4. sıraya yerleştiler. Zaman zaman savunmada yapılan pas hataları rakibe pozisyon vermelerine sebep olsa da bu pozisyonların çoğunda şans yanlarındaydı ve rakip bunlardan sonuç alamadı. Takım olarak genel anlamda çok iyi mücadele eden ekip şampiyonluğu istercesine bir performans sergilese de alınan galibiyette en büyük etken Muhammed’in muazzam performansıydı ki 2. yarıda bu oyuncunun ayağından gelen goller rakibin de gardını düşürdü.
Kaybetme Faktörleri:
Fc Zrenk takımı maça iyi başlayıp 1-0 geriden gelip devreyi 3 2 önde tamamlamasına rağmen 2. yarının başında peş peşe yenilen goller takımı oyundan düşürdü ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Sıralama olarak kritik bölgede olsalar da alınan bu mağlubiyetlere rağmen play off öncesi ciddi tecrübeler yaşayan ekip kaybedilen puanlara rağmen play off lara iyi takımlarla oynayarak hazırlandıkları için play off lara kaldıkları takdirde başarılı sonuçlar alabileceklerini düşünüyorum. Bu aslında iyi bir futbol oynamalarına rağmen kadroda yapılan revizyon sahaya olumlu yansımadı diyebiliriz. Özellikle savunma bloğunun birbirini tanıyan oyunculardan oluşmaması böylesine güçlü bir rakibe karşı büyük bir handikap olurken özellikle savunmanın kanatlarında zaman zaman sıkıntılar yaşadılar. Bunun dışında rakibin baskılı oyununa ve katı savunmasına rağmen ilk yarıda iyi ataklar yapan ekip skor üretmekte de zorlanmadı fakat 2. yarıda yenilen gollerle oyundan düştüler ve 2. yarıda skor üretme başarısı gösteremediler.
Öne Çıkan İsimler:
Muhammed birbirinden güzel 4 golüyle geceye damgasını vururken takımını sırtlayan isimdi, Kadir ise orta alanda oyunu yine çok iyi kurdu.
Maçın Adamı: Muhammed
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Anıl
Maçın Defansı: Levent
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Muhammed
Maçın Golü: Muhammed
Maçın Centilmeni: Emrah