Doruk Sağlık Rakip Tanımıyor!

Gecenin 2. Maçında Doruk Sağlık takımı ile Kolpaçino takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 1 1 lik skorla sona eren maçta gülen taraf 5 1 lik skorla Doruk Sağlık takımı oldu ve yoluna emin adımlarla devam etti.
Kazanma Faktörleri:
Doruk Sağlık takımı tecrübeli ve yıldızlarla dolu kadrosuyla ilk yarıda istediği oyunu ortaya koyamasa da 2. Yarıda peş peşe buldukları gollerle sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı. Yıldız oyuncularının sayısının fazla olması özellikle 2. Yarıda skor üretmekte zorlanmamalarına sebep olurken rakibin oyundan düşmesini iyi değerlendirip farkı açtılar. Kadir orta alanda oyunu yine iyi kurarken Muhammed sahada basmadık yer bırakmadı, kaptan Levent katı savunması ile rakibi âdeta yıldırırken çok top kazandı, savunmada geçit vermedi. Takımın golcüsü Ömür tartışmasız geceye 4 golüyle damgasını vuran isim olurken Fatih yediği şanssız bir gol dışında iyi bir mac çıkardı, teknik direktör Morinho Serdar ise maç boyunca takımını ateşleyerek galibiyette önemli bir rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri:
Kolpaçino takımı ise maça ideal kadrosundan uzak bir yedili ile sahaya çıkarken ilk yarıda pozisyon üretmekte zorlandı, rakip savunmayı geçemedi. Devrenin sonlarında buldukları golle ilk yarıyı 1 1 lik eşitlikle tamamlayan ekip 2. Yarıda yedikleri gollerle oyundan düştüler ve maça havlu attılar, sahadan da farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Orta alanda istedikleri pas organizasyonlarını yapamayan ekip skor üretme adına vasat bir maç geçirirken güçlü rakiplerine diş geçiremediler ve ligdeki ilk mağlubiyetlerini aldılar.
Maçın Adamı : Ömür
Maçın Gümüş Adamı : Muhammed
Maçın Kalecisi : Fatih
Maçın Defansı : Levent
Maçın Orta Sahası : Kadir
Maçın Forveti : Ömür
Maçın Golü : Ömür
Maçın Centilmeni : Kadir