Doruk Sağlık Kardeş Kurumu Farklı Geçti!

Gecenin maçında Doruk Sağlık ile ligin yeni ekibi Ssk United takımları karşılaşırken maç boyunca üstün olan taraf Doru Sağlık takımıydı ve maçtan da 8 1 lik skorla galip ayrılıp ilk 4 yolunda önemli bir galibiyet aldı.
Kazanma Faktörleri;
Doruk Sağlık maç boyunca büyük bir disiplin ile oynarken yenilenen kadrosu ile oyundan hiç kopmadılar ve harika paslaşmalarla sonuca gittiler. Menejer Morinho Serdar’ın yapmış olduğu transferler meyvelerini verirken, orta alanda çok etkili pas organizasyonları yaptılar, savunmanın arkasına atılan harika toplarla defalarca golle burun buruna geldiler, çok net pozisyonlar buldular, 8 ini gole çevirip çoğu pozisyondan sonuç alamadılar. Savunma bloğunun disiplini ve kontrollü şekilde hücuma destek vermesi kalabalık ataklar yapmalarını sağlarken bunun dışında soğukkanlı oyunla topları ayaklarında iyi tutup çok da top kaybı yapmadılar.
Kaybetme Faktörleri:
Ssk United takımı ligdeki ilk maçına çıkarken kadrolarında yetenekli oyuncuları bulundursalar da takım oyununu sahaya bir türlü yansıtamayınca sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Orta alandan savunmaya yeteri kadar destek alamayan ekip rakibin ataklarını durdurmakta zorlandı, çoğu kez rakibin atakları karşısında eksik yakalandı. Hücum anlamında da yetersiz kalan ekip rakip kaleyi çok da zorlayamadılar.
Öne Çıkan İsimler:
Hücum hattında oynayan Muhammed takımı sırtlayan oyuncu olurken attığı 4 golle geceye damgasını vuran isimdi, Savunmadan etkili bindirmeler yapan Muhammed de skora 2 gollük katkı sağlarken Kadir yine formda bir maç çıkardı, izleyenlerin beğenisi topladı.
Maçın Adamı: Muhammed
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Anıl
Maçın Defansı: Muhammed
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Muhammed
Maçın Golü: Muhammed
Maçın Centilmeni: Gökhan