Doruk Sağlık Form Tutmaya Başladı!

Günün 2.maçında Doruk Sağlık ile Tayfa takımları karşı karşıya geldi. ilk dakikalarda öne geçmeyi başaran Doruk Sağlık takımı olurken Tayfa takımı hemen karşılık verse de ilk yarıyı 3-1 önde tamamlayan ekip Doruk Sağlık oldu. 2.yarı aradığı golü bir türlü bulamayan Tayfa takımı sahaya istedikleri oyunu yansıtamadı. Doruk Sağlık takımı ise oyuna ağırlığını koyarak maçı 6-1 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça gol ile başlayan ekip skoru koruyamasa da sonrasında kalesini gole kapatan ekip ilk yarıyı 3-1 önde tamamlarken maçın sonunda maçı 6-1 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi. Kalede görev alan Emre kalede yaptığı kurtarışlar ile takım arkadaşlarına güven verirken topu oyuna çok iyi sokarak hücuma da katkı verdi. Savunmada etten bir duvar ören Doruk takımında takım kaptanı savunmanın bel kemiği olan Levent fiziği ile rakip takımı yıldırırken yaptığı müdahaleler ile dikkat çekti. Hücumda tek paslar ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Uğur maçın kilidini açan isim olurken Halil takımının ataklarını şekillendirdi. Uzaktan şutlarda da oldukça etkili olan Halil oldukça efektif bir maç çıkardı. Forvette görev alan Mehmet ise bitiriciliği ile göz doldururken iyi bir oyun ortaya koyan Doruk Sağlık takımı maçı 6-1 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi.
Kaybetme Faktörleri
Maç ortada başlasa da dakikalar ilerledikçe rakibin oyuna hükmetmesine engel olamayan Tayfa takımı kalesinde golü görse de hemen karşılık vererek beraberliği sağlasa da rakibin etkili oyuncularına engel olamayınca ilk yarıyı 3-1 geride tamamladı. 2.yarı saha da tel tel dökülen Tayfa takımı oyundan iyice düşünce gol yollarında kısır bir gün geçirdiler ve maçı 6-1 gibi farklı bir skor ile kaybettiler. Kalede görev alan Berat bekleneni veremezken savunma da görev alan oyuncular rakibi durdurmakta yetersiz kaldı. Şerif savunma da en çok efor sarf eden isimlerden biriydi. Her pozisyonun içinde olmaya çalışan Şerif kendisini çok yordu. İleride saçları ile dikkat çeken Ersele bel bağlayan ekip rakibin Erseli iyi tutması ile eli kolu bağlandı ve hücumda etkisiz kaldı. Ahmet ve Ömer 2’lisi zaman zaman güzel paslaşmalar yapsa da maç boyunca çok fazla pas hatası yaptılar. Genel olarak kopuk bir görüntü çizen Tayfa takımı rakibin uzun boylu olmasına rağmen yüksek toplar ile hücum etmekte ısrar etmeleri Tayfa takımı adına tam bir facia oldu ve maçı 6-1 kaybetmekten kurtulamadı.
Maçın Adamı:Halil
Maçın Gümüş Adamı:Mehmet
Maçın Kalecisi.:Emre
Maçın Defansı:Levent
Maçın Ortasahası:Halil
Maçın Forveti:Mehmet
Maçın Centilmeni:Şerif