Doruk Sağlık Fırtınası Başladı!

Gecenin ilk maçında Doruk Sağlık ile Golden Foots takımları karşı karşıya gelirken maçın başından sonuna üstün bir oyun sergileyen Doruk Sağlık takımı sahadan 7 3 lük skorla galip ayrılıp sezonun ilk galibiyetini aldı.
Kazanma Faktörleri:
Doruk Sağlık takımı maça iyi bir kadro ile başlarken maç başından sonuna etkileyici bir oyun sergilediler ve sahanın her bölgesinde iyi pas yaparak rakip kaleye organize ataklarla gittiler. Maç boyunca bolca pozisyon bulan ekip skor üretmekte çok da zorlanmazken hep pas oyunuyla skor ürettiler, göze hoş gelen bir futbol sergilediler. Kaptan Levent ve kaleci Yahya dışında takım halinde hücum yapan tecrübeli ekip kadro yapısı ve form grafikleri göz önüne alındığında maçın favorisi olan ekip buna paralel bir performans sergilediler ve çok da zorlanmadan sonuca gittiler. Orta alanda Kadir, İbrahim, Ömür üçlüsünün müthiş uyumu galibiyeti getiren başlıca unsur olurken Kadir 4 golüyle, Ömür 3 gol 2 asisti ile, İbrahim ise 1 gol 4 asisti ile skora katkı sağlayan oyuncular oldular. Yahya yeni takımıyla kalesinde güven verirken kaptan Levent yerini hiç kaybetmedi, Muhammed ve Fatih savunmadan etkili bindirmeler yaptı.
Kaybetme Faktörleri:
Golden Foots takımı aradan geçen 3 4 senenin ardından yeniden lige dönüş yaparken eksiklerin göze çarptığı maçta iyi niyetli özverili bir oyun oynamalarına rağmen rakibe yetemediler ve ilk maçlarından mağlubiyetle ayrıldılar. İleri uçta pozisyon bulmakta zorlanan ekip skor üretmekte de zorlandılar ve maça ortak olamadılar. İlk bölümlerde savunma disiplinini elden bırakmayan Golden Foots takımı kalelerini gole kapatırken bir pozisyonda kalabalık atağa çıkınca kalelerinde 3 e 1 pozisyon verdiler ve bu golün ardından savunma disiplini bozuldu, kalelerinde daha çok pozisyon vermeye başladılar. 2. yarıda hücum anlamında biraz daha etkili olmaya çalışsalar da pozisyon bulma konusunda yine kısır bir devre geçirdiler ve farkı kapatamadılar. Uğur takımın en hareketli ismi olurken orta alanda hem oyunu iyi kurdu hem de arkadaşlarına iyi pozisyonlar hazırladı, 2 gol 1 asist ile bütün gollerde pay sahibi oldu. Savunmada başarılı bir oyun sergileyen Selçuk 2. yarıda orta alanda görev yaparken maçı 1 gol 1 asist ile tamamladı ve takımın başarılı isimlerindendi, Berat kurtarışlarıyla takımını ayakta tuttu, sadece takımının değil sahanın en iyilerindendi.
Maçın Adamı: Kadir
Maçın Gümüş Adamı: Ömür
Maçın Kalecisi: Yahya
Maçın Defansı: Levent
Maçın Ortasahası: İbrahim
Maçın Forveti: Kadir
Maçın Golü: Ömür
Maçın Centilmeni: Uğur