Doruk Sağlık Finalde!

Yarı Final maçında Torulspor ile Doruk Sağlık takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Doruk Sağlık takımının 2 1lik üstünlüğü ile sonuçlanırken Doruk Sağlık skor avantajını 2. yarıda da sürdürdü ve sahadan 4 1 lik skorla galip ayrılır adını Finale yazdırdı.
Maça Doruk Sağlık favori olarak çıksa da Torulspor oynadığı oyunla kolay lokma olmadığını ve de ligde son 4 e kalmakta olduğunu gösteren bir oyun sergiledi. Savunmada iyi mücadele eden Torulspor ileride de baskılı bir oyun sergilerken maçın başlarında dişe diş mücadele verip 2 0 yenik duruma düşmesine rağmen cesur ataklar yapmaya başladı ve farkı da bire indirip net pozisyonlar bulmaya devam etti. Son 10 dakikaya kadar 2 1 devam eden maçta net pozisyonları değerlendiremeyen ekip son 10 dakikada yedikleri gollerle sahadan 4 1 lik skorla mağlup ayrıldılar.
Kazanma Faktörleri:
Doru Sağlık maça favori olarak çıkmasına rağmen önceki maçlara göre tutuk bir performans sergilediler, belki de rakip istediği oyunu Doruk Sağlık takımına oynatmadı. İlk yarıya 2 1 önde giren ekip Muhammed’in oyuna dahil olmasıyla hareketlense de net pozisyonları değerlendiremediler, maçın kırılma anlarından birinde Levent rakibin şutunu çizgiden çıkardı ve skora denge gelmesine izin vermedi.Son bölümlerde Uğur’un sazı eline almasıyla farkı açan ekip rahat bir nefes aldı ve adını finale yazdırdı. İyi savunma yapan ekip rakibin dirençli hücum hattına rağmen disiplinden taviz vermedi ve rakibe çok da pozisyon vermedi. Maça forvetsiz çıkmaları en ciddi handikap olurken bunun karşılığını pozisyon bulmakta zorluk çekerek alan ekip buna rağmen son 10 dakikada maçı koparmasını bildi.
Kaybetme Faktörleri:
Torulspor alınan mağlubiyete rağmen çok iyi mücadele etti ve rakiplerini oldukça zorladılar diyebiliriz. Favori olmamalarına rağmen maçı kazanmak için her şeyi yaptılar, bütün şanslarını zorladılar. Savunmada oldukça dirençli bir görüntü sergileyen ekip özellikle ilk yarıda rakibe çok da pozisyon vermezlerken 2. yarıda gol aradıkça savunmalarında pozisyonlar vermeye başladılar ve son dakikalarda yedikleri gollerle maçı kaybettiler.
Öne Çıkan isimler:
Torulspor takım halinde iyi mücadele ederken özellikle savunmada Erkan ve Hasan tecrübeleri ile rakibi oldukça zorladılar, çok da rahat pozisyon vermediler.
Doruk Sağlık takımında ise Uğur son bölümlerde sahne alarak 1 gol 1 asistlik performansıyla maçı bitiren isim oldu, takımını finale taşıdı.
Maçın Adamı: Uğur
Maçın Gümüş Adamı: İbrahim
Maçın Kalecisi: Mehmet
Maçın Defansı: Hasan
Maçın Ortasahası: İbrahim
Maçın Forveti: Uğur
Maçın Centilmeni: Hasan