Doruk Sağlık Emin Adımlarla Yükselişte!

Günün 2.maçında Doruk Sağlık takımı ile Çekiçspor takımları karşı karşıya geldi. 2 takımda güzel bir oyun ortaya koyarken ilk yatı girilen pozisyonları 2 takımda değerlendiremeyince ilk yarı başladığı gibi 0-0 sonuçlandı. 2.yarı 2 takımda setlik dozajını arttırırken Doruk Sağlık takımı 40.dakikada Kadir ile maçın kilidini açarken Çekiçspor takımı aradığı golü bulamayıp kalesinde golü görünce oyundan düştü ve Doruk Sağlık takımından Kadir 2 gole daha imza atarak maçı Doruk Sağlık takımı lehine 3-0 sonuçlandırdı.
Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Doruk Sağlık takımı savunmasında açıklar vermeden rakip kalede gol ararken ilk yarı girdiği pozisyonları iyi bir şekilde değerlendiremedi. 2.yarıya biraz daha baskılı başlayan Doruk Sağlık takımı oyunun sertleştiği dakikalarda Kadir ile kilidi açıp maçı 3-0 kazanmayı başarırken Kalede görev alan Emre kalesine duvar ördü. Kalesini gole kapatan Emre kurtarışları ile takımını ayakta tutan isimdi. Savunma kurgusu çok iyi olan Doruk Sağlık takımında Gökhan savunmanın bel kemiğiydi. Kritik müdahaleleri ile rakip Çekiçsporu oldukça zorlayan Gökhan topu savunmadan ileriye çok iyi taşıdı. İleride zaman zaman istediği oyunu sahaya yansıtamayan Doruk Sağlık takımı ilk yarı aradığı golü bulamasa da 2.yarı attığı golden sonra açıldı ve 3 farkla maçı kazanmasını bildi. Levent fiziği ve oyun görüşü ile dikkat çekerken orta sahada rakibi karşılayarak rakibin top çevirmesine engel oldu. Maçın yıldızı olan Kadir maçın kilidini açarken attığı 3 gol ile maçı koparan isimdi. Oldukça efektif olan Kadir maç boyunca golü koklarken bitiriciliği ile dikkat çekti. Güzel bir maç sonucunda galibiyete uzanan Doruk Sağlık takımı seri galibiyet serilerine devam etmek istediklerini belirtti.
Kaybetme Faktörler
Maça temkinli başlayan Çekiçspor ilk yarı risk almadan kontra ataklar ile gol ararken aradığı golü bir türlü bulamadı. 2.yarı maçın sertleştiği dakikalarda karambolden golü yiyen ekip oyundan düşerek art Arda goller yiyerek kaçtan 3-0 yenik ayrıldı. Yahya sakat sakat maça çıkarken bir çok gol pozisyonunu engellese de yediği gollerde yapacak fazla bir şeyi yoktu. Defansta ilk yarı uyumları iyi olan ekip golü yedikten sonra dağıldı. Tugay maç boyunca savunmadan ayrılmazken takım arkadaşlarını savunmadan yönlendirdi. Hücum bölgesinde bal yapmayan arı gibi olan Çekiçspor aradığı golü bir türlü bulamadı. İleri de İsmail ve Emirhan bir çok gol pozisyonuna girse de bunları gole çeviremezken kaptan İbrahim maç boyunca iyi bir performans sergilese de 2.yarı kırmızı kart görerek takımını eksik bırakırken iyi bir mücadele sonrasında öne geçebilecek golü bulamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.
Maçın Adamı:Kadir
Maçın Gümüş Adamı:Emre
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Defansı:Gökhan
Maçın Ortasahası:Levent
Maçın Forveti:Kadir