Diriliş’in Parma Alışkanlığı!

Gecenin son maçında Parma ile Diriliş Fk takımları karşı karşıya gelirken maça golle başlayan Dİirliş Fk takımı ilk yarısını 3 2 önde tamamladığı maçı 4 2 kazanarak çıkışını sürdürdü.
Dirliş Fk takımı maça henüz ilk dakikada bulduğu jeneriklik golle adeta 1-0 önde başlayınca rahat bir maç geçirecekler düşüncesi oluşsa da savunmaya çekilip rakip yarı alanda istedikleri gibi çoğalamayınca farkı açma şansı bulamadılar ve maç uzun süre ortada gitti. İlk yarının sonlarında gelen golle rahat bir nefes alan ekip 2. yarıya da golle başladı ve skoru korumasını bildi, kritik bir 4 puanı cebine koydu. İyi savunma yapan ekip orta alanda etkili oyuncularıyla atak yapmakta zorlanmasa da istedikleri pozisyonları çok da bulamadılar. Özellikle savunma disiplinini elden bırakmamaları galibiyeti getiren en büyük etken olurken orta alanda da çok koşup iyi mücadele ettiler.
Parma takımı da genel anlamda iyi bir futbol sergilese de net pozisyon bulmakta zorlandılar, rakibin etkili silahlarına karşı iyi savunma yapıp goller de bulmalarına karşın 2. yarıda skor üretemeyince mağlubiyetten kurtulamadılar. İyi mücadeleye ve orta alanda çok koşmalarına rağmen 3. bölgede etkili olamamaları mağlubiyete sebep olurken birçok pozisyonda da rakip kalecinin başarılı performansına takıldılar.
Öne Çıkan İsimler:
İdris attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynarken 2. yarıda da savunmada rakibe göz açtırmadı. Hamitcan da ilk yarıda rakibe karşı oldukça iyi savunma yaparken kaleci Hikmet’in kalesindeki performansı takımına güven verdi.
Maçın Adamı: İdris
Maçın Gümüş Adamı: Hamitcan
Maçın Kalecisi: Hikmet
Maçın Defansı: Hamitcan
Maçın Ortasahası: Fatih
Maçın Forveti: İdris
Maçın Golü: İdris
Maçın Centilmeni: Mesut