Diriliş’e Büyük Şok! Çepni Sk Çeyrek Finalde!

Ön Eleme Turu son çeyrek finalisti belirleme maçında Çepni Sk ile Diriliş Fk takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan penaltı atışları sonunda Çepni Sk oldu ve son haftalardaki form durumlarına bakacak olursak büyük bir sürprize imza atarak Çeyrek Finale yükseldiler.
Kazanma Faktörleri:
Tabi Çepni Sk maçı penaltılarla kazanmış olsa da oldukça zorlu bir maç geçirdi ve maç boyunca skor olarak geriden geldi. İlk yarısını 2 1 geride tamamlamasına rağmen 2. yarıda oyunu rakip yarı alana yığamayan ekip kontra toplarla etkili olmaya çalıştı ve aradığı golü son dakikada bulup maçı penaltılara götürmeyi başardı. Emircan ve Leroy la ileri uçta etkili olmaya çalışan ekip kontra toplarla etkili olurken maçı savunmada kazandılar ve rakibin birçok topunu keserek farkın açılmasını maç boyunca engellediler.
Kaybetme Faktörleri:
Diriliş Fk takımı trajedik bir şekilde play off lara veda ederken maç boyunca üstün bir oyun oynamalarına karşın dünyaları kaçırdılar ve farkı açma şansını maç boyunca defalarca nazikçe geri çevirdiler. Çok net pozisyonları değerlendiremeyen ekip fark 1 de iken öyle fırsatları harcadılar ki fark sanki 3 4 gibi rahat da bir oyun oynadılar. Bütün kozlarını sahaya sürüp aslında istedikleri oyunu oynayıp aradıkları pozisyonları bulan ekipte tek eksik goldü ve şans da yanlarında değildi. Kalelerinde kontra toplardan pozisyonlar vermelerine karşın genel anlamda bunları başarıyla savuşturan ekip rakip kalede 3 pozisyon bulup kendi kalelerinde 1 pozisyon vermişlerdir belki ortalama olarak ama futbol gol oyunu olduğu için bu ortalama skora yansımadı ve sahadan penaltı atışları sonunda mağlubiyetle ayrıldılar.
Öne Çıkan İsimler:
Maçın adamı tartışmasız Mehmetcan’dı ki büyük bir özveriyle oynadı ve kaleci Burak’tan çok top kesti diyebiliriz. Yine Diriliş takımında orta alanda Emre ve Rıdvan üst düzey bir performans sergilerken Serkan da ileri uçta iyi mücadele etti fakat son vuruşlarda çok şanssızdı.
Maçın Adamı: Mehmetcan
Maçın Gümüş Adamı: Emircan
Maçın Kalecisi: Burak
Maçın Defansı: Mehmetcan
Maçın Ortasahası: Rıdvan
Maçın Forveti: Emircan
Maçın Golü: Emircan
Maçın Centilmeni: Mesut