Diriliş Vakti!

Gecenin ilk maçında Diriliş Fk ile Türkoğluspor takımları karşı karşıya gelirken maçın başları iki ekibin de kontrollü oyunuyla geçilse de ilerleyen dakikalarda oyununun kontrolünü eline alan Diriliş Fk sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.
Diriliş Fk takımı maçı tecrübesiyle kazandı diyebiliriz. Özellikle hücum hattındaki yetenekli oyuncularıyla pozisyon bulmakta zorlanmayan ekip çok fazla pozisyon buldu ve bunları iyi değerlendirerek sonuca gitti. Bu sezon ilk kez üst üste 2 galibiyet alan ekip çıkışını sürdürürken bu sezon iddialı olduklarını göstermiş oldular. Emre attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken Sedat da 2 golle takımın diğer skorer ismi oldu.
Türkoğluspor takımı bu akşam çok tutuk bir oyun sergilerken istedikleri oyunu sahaya bir türlü yansıtamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Alınan mağlubiyette en büyük etken uyum sorunu olurken her ne kadar birbirlerini tanıyan oyunculardan oluşan bir kadro olsa da istenilen oyun sahaya bir türlü yansıtılamadı.
Çok net pozisyonları bir türlü değerlendiremeyen ekip birçok fırsattan sonuç alamazken bu da maça ortak olamamalarına sebep oldu. Mehmetcan takımına 2 golle dönüş yaparken kondisyon eksikliği gözlerden kaçmadı, gecenin şanssız ismi Volkan ise maçı 1 golle tamamladı.
Maçın Adamı : Emre
Maçın Gümüş Adamı : Sedat
Maçın Kalecisi : Mücahit
Maçın Defansı : Yunus
Maçın Orta Sahası : Emre
Maçın Forveti : Sedat
Maçın Golü : Mehmetcan
Maçın Centilmeni : Harun