Diriliş Takımı Zor da Olsa Galibiyete Ulaştı

Günün ilk maçında Alacaat takımı ile Diriliş takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan Diriliş takımı açılışı Emre ile erken yaparken Alacaat takımı ise cılız ataklar neticesinde ilk yarı golü bulamadı ve ilk yarı Diriliş takımının 2-0 üstünlüğü ile geçildi. 2.yarının başında Emre C. ile umutlanan Alacaat takımının gol sevinci fazla uzun sürmedi ve Sedat bulduğu gol ile farkı tekrar 2’ye çıkardı. Bu gol ile oyundan düşen Alacaat takımı gol bulmakta sıkıntı yaşayınca maçı Diriliş takımı 7-3 skor ile kazanmasını bildi.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Diriliş takımı ilk dakikadan itibaren üstünlüğünü rakibe kabul ettirirken ilk yarıyı gol yemeden 2-0 skor ile önde tamamlamayı başaran ekip 2.yarının başında kalesinde golü görse de hemen karşılık vermeyi başardı ve art arda goller ile maçı 7-3 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Mücahit kalesinde devleşirken refleksleri ile dikkat çekti. Bir çok kurtarış yapan Mücahit maçın etkili isimlerinden biriydi. Savunmada oldukça uyumlu olan Diriliş takımında Murat savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Murat rakibin çoğu atağını başlamadan bitirdi. İleride tam bir takım oyunu sahaya yansıtan ekipte Mesut sahanın en çok efor sarf eden isimlerinden biriydi. Hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yapan Mesut takımının dinamosu gibiydi. Maçın açılışını yapan Emre ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi ve oyun görüşü ile fark yarattı. 3 gole de imza atam Emre oldukça etkiliydi. İleri uçta görev alan Sedat tekniği ve bitiriciliği ile fark yaratırken attığı goller ile maçın yıldızı oldu. Rakip savunmayı çok fazla zorlayan Sedat pozisyon bilgisi ile göz doldurdu. Takım olarak oyun disiplininden kopmayan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça savunmada başlayan ekip ilk yarı cılız ataklar ile golü bulamazken ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı. 2.yarı Emre C. ile umutlanan ekip devamını getiremeyince sahadan yenik ayrılmaktan kurtulamadı. Kalede görev alan Mücahit maç boyunca bir çok kurtarışa imza atsa da yediği bir kaç golde basit hatalar yaptı. Savunmada zaman zaman açıklar veren ekipte Emre A. savunmanın bel kemiğiydi. Hava toplarında ki hakimiyeti ile dikkat çeken Emre zaman zaman yalnız kaldı. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Engin maçın genelinde pas trafiğini şekillendiren isimdi. Fakat çok kritik yerlerde pas hatası yaptı. Takımının 2 golünü atan Emre C. takımının en istekli oyuncusuydu. Attığı şık gol ile takımını umutlandıran Emre C. takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Maç boyunca bir çok gol pozisyonuna giren Halil ise bir türlü son dokunuşu yapamazken maçın son anlarına doğru golü bulsa da bu golün pek bir önemi yoktu.

Maçın Adamı:Sedat
Maçın Gümüş Adamı:Emre(Diriliş)
Maçın Golü:Sedat
Maçın Kalecisi:Mücahit(Diriliş)
Maçın Savunması:Murat
Maçın Orta sahası:Emre(Diriliş)
Maçın Forveti:Sedat
Maçın Centilmeni:Emre A.