Diriliş Takımı Master Cup’a 3 Puan İle Başladı!

Master Cup açılış maçında Diriliş ile Karkay 2543 takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda etkili başlarken açılışı yapan Diriliş takımı oldu. Art arda goller ile Diriliş takımı farkı açarken sonrasında rehavete kapılınca Karkay 2543 takımı farkı azaltmayı başardı ve ilk yarıyı Diriliş takımı 4-2 önde tamamladı. 2.yarıya Karkay takımı baskılı başlarken ilk yarı karşılıklı goller ile skor 5-3 olurken ilerleyen dakikalarda Diriliş takımı skora yönelik bir oyun oynayınca Karkay takımı baskısını arttırdı ve art arda goller ile farkı azaltmayı başarsa da devamını getiremeyince maçı Diriliş takımı zor da olsa 6-5 skor İle kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri 

Maça çok iyi bir başlangıç yapan Diriliş takımı art arda goller ile farkı açmayı başarırken ilk yarıyı 4-2 önde tamamladı. 2.yarı rakibin nefesini enselerinde hissetseler de skoru korumayı başaran tecrübeli ekip maçı kazanmayı başarırken kalede görev alan Mücahit takımını önde tutan kişiydi. Maç boyunca bir çok kritik kurtarışa imza atan Mücahit kurtarışları İle yıldızlaştı. Savunmada uyumlu olan ekipte Mesut savunmanın bel kemiğiydi. Zaman zaman ileriye çıkan Mesut rakibin neredeyse her atağına ayağını uzatmayı başardı. İleride takım oyunu ile gole giden ekipte Sedat takımını bir maestro şefi gibi yönetirken şık çalımları İle dikkat çekti. Takımın en genç ismi olan Hikmet ise fırsatçılığını konuştururken bitiriciliğiyle fark yarattı. Çok iyi pozisyon alan Hikmet golü adeta koklarken attığı goller ile takımını galibiyete taşıdı. Rakibi karşısında zaman zaman zorlansa da galibiyete ulaşmayı başaran Diriliş takımı Master Cup’a 3 puan İle başlamayı başardı.

Kaybetme Faktörleri 

Maça ısınamadan kalesinde goller gören karkay 2543 takımı kalesinde art arda goller ile geriye düşse de sonrasında toparlamayı başarırken ilk yarıyı 2 fark İle geride tamamladı. 2.yarı baskılı bir oyun sahaya yansıtan ekip farkı azaltmayı başarsa da rakibini bir türlü yakalayamayınca maçı 6-5 kaybettiler. Kalede görev alan Emre kalesinde bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği bir kaç golde basit hatalar yaptı. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Murat savunmada fiziğini çok iyi kullanırken takım arkadaşlarının da kademelerine çok iyi girse de Karkay takımı ilk yarının başlarında savunmada çok fazla hata yaptı. İleride bireysel yetenekleri ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Ahmet Yavuz takımının ataklarını şekillendirirken yaptığı şık rabona hareketi ile büyük beğeni toplarken maç boyunca takım arkadaşlarını beslemesinin yanında attığı 2 gol İle takımını oyunun içine soktu. Gökhan ise ileri uçta görev alırken girdiği gol pozisyonlarını iyi değerlendirdi. İlk yarının başında oyuna ısınamadan kalesinde ilk dakikalarda yedikleri gollerin dezavantajlarını üstlerinden bir türlü atamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Hikmet
Maçın Gümüş Adamı:Ahmet Yavuz
Maçın Golü:Hikmet
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Savunması:Mesut
Maçın Orta sahası:Sedat
Maçın Forveti:Hikmet
Maçın Centilmeni:Ahmet