Diriliş Son Nefeste!

Günün ilk maçında Diriliş ile Çernobil takımları karşı karşıya geldi. Çernobil takımı erken bulduğu gol ile öne geçerken ilerleyen dakikalarda farkı 2’ye çıkarsa da Diriliş takımı sonradan açıldı ve art arda bulduğu goller ile öne geçti. İlk yarıyı 5-3 skor ile Diriliş takımı önde tamamlarken 2.yarının başında Çernobil takımı farkı 1’e indirmeyi başardı ve maçın son 10 dakikasına girilirken öne geçmeyi başarsa da Diriliş takımı çok iyi bir reaksiyon gösterdi ve maçın son dakikasında bulduğu gol ile galibiyete ulaşmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan Diriliş takımı maç içerisinde bir çok kez geriye düşse de hiç bir zaman oyun disiplininden kopmadı ve maçın son dakikasında bulduğu gol ile galibiyete ulaştı. Kalede görev alan genç isim Alihan mükemmel bir performans sergilerken kurtarışları ile yıldızlaştı. Savunmada zaman zaman açıklar veren ekipte Hikmet hırslı oyunu ile dikkat çekerken rakibe adeta nefes aldırmadı. Bunun yanında hücuma da katkı veren Hikmet kusursuz bir maç çıkardı. Hücumda çok hızlı sonuca giden ekipte Emre ile Serkan Diriliş takımının gol yükünü çekerken Emre uzaktan attığı şutlar ve akıl dolu pasları ile dikkat çekerken Serkan ise bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile fark yarattı. Attığı 5 gol ile takımını galibiyete taşıyan Serkan topu çok iyi sakladı ve tekniği ile sonuca gitti. Maç içerisinde geriye düşse de oyundan düşmeyen ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça gol ile başlayan Çernobil takımı farkı 2’ye çıkarmayı başarsa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı bir kez daha öne geçen ekip bir türlü skor üstünlüğünü koruyamadı ve maçı kaybetti. Kalede görev alan Ahmet kalesinde bir çok güzel kurtarışa imza atsa da son dakikada yaptığı hata ile takımının yenilmesine sebep oldu. Savunmada Hasan ile Volkan’ın uyumları dikkat çekerken Volkan tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırmaya çalışırken Hasan ise hücumlara katkı sağladı. Gol yollarında sıkıntı yaşamayan ekipte Naim çok fazla şut denerken Mustafa ise attığı 4 gol ile takımını sırtlayan isimdi. Oldukça efektif olan Mustafa elinden geleni yapsa da yenilgiyi engelleyemedi. Takımının en etkili ismi olan Furkan ise takımının dinamosu gibiydi. Takımının ataklarını şekillendiren Furkan muazzam bir maç çıkardı ve takım arkadaşlarını maç boyunca besledi. Maç içerisinde bir çok kez öne geçmeyi başaran ekip bir türlü skoru koruyamadı ve yenildi.

Maçın Adamı:Serkan
Maçın Gümüş Adamı:Furkan
Maçın Golü:Abdülkerim
Maçın Kalecisi:Alihan
Maçın Savunması:Hikmet
Maçın Orta sahası:Furkan
Maçın Forveti:Serkan
Maçın Centilmeni:Volkan