Diriliş Play Off Öncesi Yara Aldı!

Gecenin maçında Çernobil ile Diriliş Fk takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan 6 4 lük skorla Çernobil takımı oldu.
Kazanma Faktörleri:
Çernobil takımı bu akşam maçı iyi savunma ve 1 2 ismin bireysel üst düzey performansıyla kazandı diyebiliriz. Maç boyunca 3 lü çakılı savunma ile oynayan tecrübeli ekip zaman zaman Abdül ün de savunmaya yardim etmesiyle bu bölgede kalabalık oldular ve rakibi bu bölgede oldukça zorladılar. Mustafa ve Naim le kontra toplarla etkili olmaya çalışan ekip çok fazla net pozisyondan sonuç alamasa da galibiyeti getirecek golleri buldular. Her iki golcü oyuncunun gününde olmadığı gecede çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar ve bu da maçı kaybetmelerine sebep olabilirdi ki Servet ve Ömer ‘in yıldızlaştığı gecede bu kaçan goller çok da göze çarpmadı. Servet kalesinde devleşerek gecenin kahramanlarından olurken Ömer Faruk da neredeyse sıfıra yakın hatayla oynadı, sahanın en iyilerindendi.
Kaybetme Faktörleri:
Diriliş Fk takımı maç boyunca iyi bir futbol sergilerken izleyenlerin beğenisini topladılar ve tahmin ediyorum ki oynadıkları futboldan keyif almışlardır. Savunmada ufak tefek şanssızlıklar olup şanssız goller yeseler de çok net gol pozisyonlarını şanssızca değerlendiremeseler de iyi bir futbol sergilediler, hem uzaktan şutlarla hem organize ataklarla rakip kalede pozisyonlar buldular, gol adına her şeyi yaptılar diyebiliriz. Takım oyununu sahaya çok iyi yansıtan ekip genel anlamda atak bir oyun sergiledi, zaman zaman savunmasında boşluklar verseler de maçı atamadıkları gollerle kaybettiler desek yanlış olmaz. Emre takımın orta alanına büyük dinamizm getirirken uzaktan şutlarla sürekli gol aradı, Kaptan Mesut orta alanda oyunu yönlendiren isim olurken Hikmet de net pozisyonlardan sonuç alamasa da takımının en istekli isimlerinden biriydi.
Maçın Adamı: Ömer Faruk
Maçın Gümüş Adamı: Servet
Maçın Kalecisi: Servet
Maçın Defansı: Ömer Faruk
Maçın Ortasahası: Abdül
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Centilmeni: Ömer Faruk
Maçın Golü: Naim