Diriliş Moral Buldu!

Gecenin 4. maçında Diriliş Fk ile Çarşambaspor takımları karşı karşıya gelirken maçın tamamında üstün bir oyun sergileyen Diriliş Fk takımı sahadan 9 3 lük skorla galip ayrıldı ve 4. maçlık aranın ardından galibiyete ulaştılar.
Kazanma Faktörleri :
Diriliş Fk takımı rakibe göre daha fazla olan tecrübesini maç boyunca iyi kullanırken çok rahat pozisyonlar buldular, hücum bölgesinde çok üretkendiler, savunmada da çok diri bir görüntü veren ekip rakibe çok da pozisyon şansı tanımazken maçı henüz ilk yarıdan kopardı. Genel anlamda iyi paslaşmalarla oynadıkları futboldan keyif alarak rakip kaleye gitmeye çalışan ekip istediğini de başarırken sahadan 9 3 lük skorla galip ayrıldı. Attığı 8 golle belki de kendi kariyer rekorunu kıran Sedat geceye damgasını vuran isim olurken Harun Mesut Ufuk orta sahanın çalışkan isimleriydiler.
Kaybetme Faktörleri :
Çarşamba spor takımı önceki maçlara nazaran daha derli toplu bir görüntü sergileseler de hücum hattında buldukları pozisyonları cömertçe harcadılar diyebiliriz. Tabi buna rağmen rakibe diş geçiremeyen tecrübesiz ekip sahadan farklı mağlubiyetle ayrılsa da iyi mücadele ettiler. İlk yarıda rakip kaleciyi geçmekte zorlanan ekip 2. yarıda Kaptan Mücahit’in 3 golüyle farkı kapatmaya çalışsa da farklı yenilgiden kurtulamadı. Kaptan Mücahit 3 golüyle takımın en etkili ismi olurken çoğu pozisyonda da kaleciyi geçemedi.
Maçın Adamı : Sedat
Maçın Gümüş Adamı : Mesut
Maçın Kalecisi : Atilla
Maçın Defansı : Harun
Maçın Orta Sahası : Mesut
Maçın Forveti : Sedat
Maçın Golü : Mücahit
Maçın Centilmeni : Murat