Diriliş Malikhane’ye Patladı!

Gecenin ilk maçında Diriliş Fk ile Malikhane takımları karşı karşıya geçerken ilk yarıda skor avantajını eline alan Diriliş Fk sahadan 7 1 lik skorla galip ayrılıp üzerindeki ölü toprağını atmış oldu.
Kazanma Faktörleri:
Diriliş Fk maça çok iyi başlarken ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili olmaya başladı ve aradıkları golleri 10. dakikadan itibaren bulmaya başladılar. İlk yarıyı 4-0 önde tamamlamaları alınan galibiyette büyük etken olurken 2. yarıda geriye yaslanık oynayıp kalelerinde çok pozisyon vermelerine rağmen skoru korumayı başardılar ve haklı bir galibiyet aldılar. Son 1 2 aydır istikrarsız bir görüntü veren ekip güçlü rakibine patlarken Çağatay Sedat ikilisinin olumlu futbolu bu hafta skora yansıdı ve ikilinin attığı toplamda 5 gol maçın kazanılmasında büyük etken oldu. Takım halinde iyi mücadele edip birbirlerinin açıklarını kapatınca galibiyet kendiliğinden gelirken sergilenen performans gelecek adına umut vermeye başladı.
Kaybetme Faktörleri:
Malikhane takımı ligin formda ekiplerinden biri olsa da verilen bir haftalık ara takımı olumsuz etkilemiş olsa gerek ki maça istedikleri gibi başlayamadılar ve rakip kalede aradıkları pozisyonları bulamadılar. İlk yarıyı 4 0 geride kapatmaları oyundan düşmelerine sebep olsa da 2. yarıda rakibin de geriye çekilmesiyle daha baskılı bir oyun oynamaya başladılar fakat bu oyun beraberinde skoru getiremeyince bal yapamayan arı misali oldu ve farkı kapatamadılar. Takım olarak gayretli bir oyun sergileseler de bireysel olarak öne çıkan sorumluluk alan bir oyuncu olmayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu diyebiliriz.
Maçın Adamı: Çağatay
Maçın Gümüş Adamı: Sedat
Maçın Defansı : Ufuk
Maçın Ortasahası: Çağatay
Maçın Forveti: Sedat
Maçın Golü: Çağatay
Maçın Centilmeni: Emre