Diriliş Kazanmayı Hatırladı!

Gecenin ilk maçında Diriliş Fk takımı evinde Görükle Fc takımını ağırlarken ilk yarısı büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan tecrübesiyle Diriliş Fk takımı oldu ve kötü gidişe dur dedi.
2 maçlık galibiyet hasretini sona erdiren Diriliş Fk takımı maçın genelinde çok net pozisyonlar bulmalarına karşın bunları değerlendirme konusunda cömert davranınca farkı açma şansını ilk yarıdan kullanamadı. 2. yarıda bol gol atan ekip galibiyete uzanırken sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar. Serkan 7 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken ilk yarıda kaçırdığı gollerle saç baş yoldurdu diyebiliriz.
Görükle Fc takımı uzun bir aranın ardından lige Merhaba derken genel anlamda iyi mücadele edip gayretli bir görüntü sergileseler de kondisyon eksiklikleri maçı kaybetmelerine sebep oldu diyebiliriz. Orta alanda yeteri kadar organize olamayan ekip hücum yollarında çok da etkili olamazlarken birçok net pozisyondan sonuç alamadılar. Semih hücum hattında etkili oyunuyla dikkat çekerken maçı 3 golle tamamladı fakat bu performans puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Serkan
Maçın Gümüş Adamı: Mesut
Maçın Kalecisi: Alihan
Maçın Defansı: Murat
Maçın Ortasahası: Mesut
Maçın Forveti: Serkan
Maçın Golü: Serkan
Maçın Centilmeni: Semih