Diriliş Fk’ya Soğuk Duş!

Gecenin son maçında Diriliş Fk ile sezonun formda ekibi Türkoğluspor takımları karşı karşıya gelirken Türkoğluspor sahadan sansasyonel bir skorla galip ayrılırken ligin köklü ekiplerinden Diriliş Fk ya tarihlerinin en ağır skorlu mağlubiyeti tattırdılar.
Kazanma Faktörleri :
Türkoğluspor maça çok iyi başlarken yüksek şut yüzdesiyle oynayıp neredeyse her şutta golle santraya dönmeleri farkı açmalarında büyük rol oynadı. 2. yarıda biraz daha geriye yaslanık oynasalar da rakibin savunmada büyük boşluklar vermesini iyi değerlendiren genç ekip farkı açmakta zorlanmadı ve tarihi bir farka imza attılar. Özellikle hücumda Serhan Mehmetcan ve Volkan’la ideal 3 lü olduklarını gösteren ekip rakip kaleye etkili gittiler ve sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar, şans faktörlerinin de yanlarında olması farkın açılmasını sağladı.
Kaybetme Faktörleri :
Diriliş Fk takımı sahaya kötü bir kadro ile çıkmasa da çok şanssız bir gece geçirdiler ve özellikle ilk yarıda neredeyse kaleye gelen her topun gol olması farkın açılmasını sağladı. 2. yarıda ipleri eline alan ekip atak üstüne atak yapsa da aradıkları golleri bulamazken savunmada verilen boşluklarla da fark iyice açıldı ve hiç de hesapta olmayan bir mağlubiyetle sahadan ayrıldılar. Özellikle hücumda yeteri kadar çoğalamayan Diriliş Fk takımında Sedat ileri uçta çok yanlız kaldı, istediği topları da alamadı.
Öne Çıkan İsimler:
Volkan attığı 4 golle geceye damgasını vururken Mehmetcan da jeneriklik golleriyle takımına ciddi katkı sağladı.
Maçın Adamı : Volkan
Maçın Gümüş Adamı : Mehmetcan
Maçın Kalecisi : Serkan
Maçın Defansı : Bahadır
Maçın Orta Sahası : Mehmetcan
Maçın Forveti : Volkan
Maçın Golü : Mehmetcan
Maçın Centilmeni :Mesut