Diriliş Fk Ter Attı!

Maçın Adamı:Anıl
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Defansı:Bayram
Maçın Ortasahası:Doğan
Maçın Forveti:Anıl
Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maç Diriliş takımının başlama vuruşu ile başladı. Diriliş ilk dakikalarda oldukça ofansifti ve ardarda rakip kaleye hücum etti. Ultra Gençlik takımı ise rakibin topu kontrol etmesine izin vererek kontra ataktan gol aradı ilk dakikalarda Ultra Gençlik takımı kalesinde pek çok karambol olsada bu karambolleri bir türlü gole çeviremeyen Diriliş takımı atamayana atarlar sözünü soğrularcasına kontra ataktan Ultra Gençlik takımının başarılı forveti Erdi 5.dakikada şık bir gol atarak Ultra Gençlik takımını öne geçirdi. Bu golden sonra toparlanan Diriliş takımı 8.dakikada Anıl ile beraberlik golünü bulmayı başardı. Kalesindeki golden sonra oyundan düşen Ultra Gençlik takımı defansında açıklar veriyordu. 12.dakikada Anıl bir kez daha sahneye çıkarak takımını öne geçiren golü attı. Oyuna iyiden iyiye ağırlığını koyan Diriliş takımı 16.dakikada Doğan ile skoru 3-1’e getirirken Ultra takımı ise Kontra ataktan farkı azaltacak golü ararken oyundan düşmelerinden ve geride olmalarından dolayı stresli gözüküyordu. 18 dakikaya girilirken Mesut ile bir gol daha bulan Diriliş farkı yavaş yavaş arttırıyordu. Bu golden 2 dakika sonra Ali ile bir gol daha bulan Diriliş skoru 5-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra ilk yarıyı biraz daha rolantide oynayan Diriliş takımı uzaktan şutlar ile kaleyi yokladı. Ultra Gençlik ise takrik gereği kalecisi ile Ortasahada oynayan Furkanı yer değiştirsede istedikleri oyunu sahaya yansıtamıyordu. İlk yarı bu skorla biticek derken son dakikada Anıl çok güzel bir gol daha atarak ilk yarının skorunu 6-1 Diriliş takımının lehine sonuçlandırdı.
2.yarıya Ultra Gençlik takımından Ali Yavuz kalesine geçerek başladı. Ve farkı azaltmak için çok baskılı başlayan Ulta takimı aradığı golü bir türlü bulamayınca 30.dakikada baskısı dağıldı. Diriliş takımı ise skoru korumayarak oyun disiplinindende kopmayarak güzel bir maç çıkarıyorlardı 32.dakikada Anıl şık çalımı sonrası sağ çaprazdan çok güzel bir gol atarak farkı 6’ya çıkarttı. Bu golden 2 dakika sonra bir kez daha sahneye çıkan Anıl takımını iyice rahatlattı. Oyundan düşen ve birbirlerinden kopukluk yasayan ultra takımı kalesinde ard arda poziysonlar vermeye devam etti. 35.dakikada Doğanın golü ile skoru 9-1 yapan Diriliş takımı bu dakikadan sonra biraz daha sakin ve top çevirmeye çalıştı. 40.dakikada ender ataklarından birini gerçekleştiren Ultra takımındam Emir takımının 2.golünu attı. Bu gole Anıl ile karşılık veren Diriliş takımı 45.dakikada Babasının yerine giren Burak şık bir gol atarak takımının 11.golünü attı. Oyun ciddiyetini kaybeden Diriliş takıminın bu hatasını bir kez daha kullanan Emir takımının 3.golünü buldu. Maçın son dakikalarında savunmadan ileriye çıkan Bayram maçın skorunu 12-3 Diriliş takımı lehine sonuçlandırdı.
Diriliş
Maça adete 1-0 geride başlasalarda hemen toparlandılar ve öne geçmeyi başardılar. Maçın kontolünü ele aldıktan sonra farklı galibiyeti elde eden takım fazla yorulmadan guzel bir galibiyet elde ettiler. Kalede Ömer görev aldı. Oldukça iyi bir maç çıkaran Ömer refleksleri ile takımına galibiyeti getiren isimlerin başındaydı. Savunmada Bayram, Ali ve Şenol 3’lüsü görev aldı. Uyumları oldukça iyi olan 3’lüden Bayram savunmada çakılı kalan isimdi rakip forvete markajı ile oldukça pozisyonu engelleyen Murat savunmanın bel kemiğiydi. Ali ise zaman zaman ileri çıksada geriye dönüşleri oldukça iyiydi. 2.yarıda maçın garka gitmesi ile yerini oğluna birakan Alinin oğlu Burak oyuna girdiktikten sonra çok olumlu bir gorüntü çizdi ve Diriliş takimının geleceğinin parlak oldiğunu gösterdi. Şenol genelde topu savunmadan ileriye taşıyan isimdi bu konuda oldukça başarilı olan isim çoğu pozisyonuda başlamadan bitirdi. Orta sahada Doğan ve Mesut 2’lisi görev aldı. Takımını çok iyi yonlendiren 2’liden Mesut hücumdan daha çok savunmadaki müdaheleleri ile göz doldurdu. Doğan ise çok iyi bir maç çıkardı attığı goller ve yaptığı asistler ile maçın yıldızlarındandı Forvette Anıl takımının geriye düştüğü dakikalarda sahneye çıkarak maçın kazanılmasında büyük rol attığı goller ile yıldızlaşan Anıl tekniği ilede göz doldurdu. Sonraki maçlarda Diriliş takımına başarılar dileriz.
2.yarıya Ultra Gençlik takımından Ali Yavuz kalesine geçerek başladı. Ve farkı azaltmak için çok baskılı başlayan Ulta takimı aradığı golü bir türlü bulamayınca 30.dakikada baskısı dağıldı. Diriliş takımı ise skoru korumayarak oyun disiplinindende kopmayarak güzel bir maç çıkarıyorlardı 32.dakikada Anıl şık çalımı sonrası sağ çaprazdan çok güzel bir gol atarak farkı 6’ya çıkarttı. Bu golden 2 dakika sonra bir kez daha sahneye çıkan Anıl takımını iyice rahatlattı. Oyundan düşen ve birbirlerinden kopukluk yasayan ultra takımı kalesinde ard arda poziysonlar vermeye devam etti. 35.dakikada … nın golü ile skoru 9-1 yapan Diriliş takimı bu dakikadan sonra biraz daha sakin ve top çevirmeye çalıştı. 40.dakikada ender ataklarından birini gerçekleştiren Ultra takımından Emir takımının 2. golünu attı. Bu gole Anıl ile karşılık veren Diriliş takımı 45.dakikada Babasının yerinr giren Burak şık bir gol atarak takımının 11.golünü attı. Oyun ciddiyetini kaybeden Diriliş takıminın bu hatasını bir kez daha kullanan Emir takımının 3.golünü buldu. Maçın son dakikalarında savunmadan ileriye çıkan Bayram maçın skorunu 12-3 Diriliş takımı lehine sonuçlandırdı.