Diriliş Eski Günlere Döndü!

Diriliş Fk ile Sadıçlar takımı karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta puanlar paylaşıldı ve iki ekip de sahadan 1 puanla ayrıldı.
Diriliş Fk takımı maçın genelinde çok iyi bir futbol oynarken eski yıllardan esintiler izlettiler ve göze hoş gelen bir oyun sergilediler. 2. yarıda rakibin 1 kişi eksik oynamasını oyun anlamında fırsata çevirseler de bu güzel oyunu skora yansıtamadılar ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Bitime 6 dakika kala 4 3 geriye düşen ekip son dakika golüyle beraberliğe uzansa da galibiyeti kaçıran taraftı diyebiliriz. Hasan attığı 2 golle savunmada oynamasına rağmen takımın en skorer oyuncusu olurken Sedat 50. dakikada korner vuruşundan direk kaleye attığı jeneriklik golle takımına 1 puanı getirdi.
Sadıçlar takımı son haftalardaki yükselen performansını bu maçta da sürdürürken 2. yarısını 1 kişi eksik oynamalarına rağmen güçlü rakiplerine karşı iyi direnip hücum anlamında da başarılı bir maç geçirdiler ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Zaman zaman farkı arttırabilecek pozisyonlar bulsalar da 2. yarıda genel anlamda geriye yaslanık oynayıp 1 kişi eksik oynamanın handikapıyla kontra toplarla etkili olmaya çalıştılar. Metin attığı 2 golle öne çıkan isim olurken Fatih kurtarışlarıyla yine takımını ayakta tuttu.
Maçın Adamı: Hasan
Maçın Gümüş Adamı: Metin
Maçın Kalecisi: Fatih
Maçın Defansı: Hasan
Maçın Ortasahası: Metin
Maçın Forveti: Sedat
Maçın Golü: İsmet
Maçın Centilmeni: Mesut