Diriliş Ertuğruldan müthiş Bordo zaferi

Maçtan Notlar ve Takım degerlendirmeleri
Maça Bursa bordo takimının başlama vuruşu ile başladı. İlk dakikadan itibaren 2 takımda gol için baskılı başladı. 3.dakikada ortasahadan frikik kazanan Diriliş Ertuğrulda topun başına Fatih geçti ve kaleye füze yollayarak takımını öne geçirdi. Bu golden 3 dakika sonra bu sefer sahneye Erkan çıktı ve önce şık bir çalım sonrasında ise bitirici vuruşu ile farkı 2’ye çıkardı. Bursa bordo takımı bir çok gol pozisyonuna girmesine rağmen Aliyi geçmeyi bir türlü başaramadı. İlerleyen dakikalarda baskıyı atlatan Diriliş Ertuğrul Vehbinin golü ile 15.dakikada farkı 3’e çıkardı. Aradığı golü bir türlü bulamayan Bordoda sinirler biraz gerildi ve sertlik dozaşını arttırdı. 20.dakikada frikikten bir gol daha atan Fatih skoru 4-0 yaptı. İlk yarının son dakikalarında Erkan bir gol daha atarak farkı 5’e çıkardı. İlk yarının son dakikalarında borda takımı baskısını arttırsa ilk yarıda Aliyi geçmeyi başaramadı.

2.yarıya Bursa bordo çok hızlı başladı ard arda ataklar ile baskısı ablukaya aldıkları Diriliş Ertuğrul kalesindeki Aliyi bir türlü geçmeyi başaramıyolardi. Diriliş takımı ise skorun verdiği rahatlık ile zamana karşı oynamaya başlaılar. Ama Erkan top hakimiyeti ile 30 ve 31.dakikalarda ard arda 2 gol atarak farkı 7’ye çıkardı ve takımını iyice rahatlattı. 37.dakikada ise maçın açılış golü gibi frikikten ilker takımı adına maçtaki ilk golü attı. 2.yarıda savunmadan ileriye çıkan mehmet ile ard arda 2 gol bulan Bursa borda skoru 7-3’e getirdi ve umutlandı. Fakat kalan dakikalarda aradığı goller bir türlü gelmedi. Diriliş takımı ise skoru korumak adına topu ayaklarında tutmaya çalıştılar son dakikalarda İlker takımının 4.kendisinin 2.golünü atarak skoru 7-4’e getirdi fakat bu gol maçın sonucunu değiştirmedi ve maçı Diriliş Ertuğrul takımı kazandı.

Bursa Bordospor
Maça istekli başlasalarda frikikten yedikleri gol sonrasında oyundan düşmeleri ve rakip kaleci Aliyi bir türlü geçememeleri oyundan düşmelerine sebep olunca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede Fatih bir çok gol pozisyonu kurtarmasına rağmen oldukça gol yemesinin takımının sebebiydi. Defanstta Mehmet, Sinan T. Ve Sinan K. Görev aldı. Zaman zaman oyundan düşmeleri maçı kaybetmelerine neden oldu. Mehmet savunmada çakılıydı fakat rakip hücumculara çoğupozisyonda müdahalelerinde geç kaldım Sinan T. takımı adına elinden geleni yapsada yenilgiyi engelleyemedi. Sinan K. ise savunmadan daha çok hücumda gol arasada istediği şeyleri bir türlü sahaya yansıtamadı. Ortasaha Selçuk ve Serkan 2’lisi oynadı. Savunmada biraz çabalasalarda hücum yönünde fazla etkili olamadilar. Selçuk uzaktan şutlarıyla etkili olmak istesede Aliyi bir türlü geçemedi. Serkan ise yaptığı top kayıpları ile takımını oldukça etkiledi fakat mücadelsiyle alkış aldı. Forvette ise İlker oynadı ilk yarıda rakip savunmaların arasında kaybolsada 2.yarıda kendine gelsi fakat bu maglubiyeti engellemedi. sonraki maçlarda Bursa bordo takımına başarılar dileriz.

Diriliş Ertugrul
Maça çok iyi başlayan takım çok hırslı ve istekliydiler ve bu oyunları skora dökmeleri zor olmadı ve rahat bir galibiyet aldı. Kalede Ali mükemmel bir maç çıkardı maç boyunca arkadaşlarını arkadan yönlendiren Ali refleksleri göz doldurdu. Savunmada Mehmet, Hikmet ve Fatih 3’lüsü görev aldı. Çok komple bir savunma olan 3’lünün uyumları çok iyiydi. Mehmet savunmada çakılı kalan isimdi ve rakip hücumcuları markaj altına aldı. Hikmet ise hücumu savunmadan kuran isimdi top hakimiyeti iyi olan isim hatasız bir maç çıkardı. Fatih ise savunmanın en çok sikkat çeken ismiydi attığı frikik golleri ile göz dolduran isim savunmada da çok iyi bir performans sergiledi. Ortasahada Oguzhan ve Erkan 2’lisi görev aldı. Inıesta, Xavi 2’lisi gibi olan 2’liden Oguzhan savunmaya dönüktü ve oyunun her 2 tarafında da çok iyi bir maç çıkardı. Erkan ise takımını yönlendiren isimdi bileklerine hakimiyeti çok iyi olan isim attığı şık goller ile parmak ısırttı. Forvette Vehbi bitmez tükenmez enerjisi ile rakibin savunmadan rahat çıkmasını engelleyerek maçın kazanılmasında büyük pay sahibiydi. Takım olarak çok iyi bir maç çıkaran Diriliş takımına sonraki maçlarda başarılar dileriz.

Maçın Adamı:Erkan
Maçın Kalecisi:Ali
Maçın Defansı:Fatih
Maçın Ortasahası:Erkan
Maçın Forveti:Vehbi

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.