Diriliş Ertuğrul takımıyla playoff öncesi özel röportaj

Cesse Halısaha Ligi 2017 Kapanış Sezonu Yıldırım Konferansı Playoflar öncesi Diriliş Ertuğrul takımından Vehbi ile çok güzel bir röportaj gerçekleştirdik.Playoflarda kendilerine başarılar dileriz.

Takımınızın ismi nereden geliyor?
Takımımızın ismi Ertuğrul adında bir oğlum var hem oradan geliyor hemde takımdaki hemen her arkadaşım Diriliş Ertuğrul dizisini izliyor,biz takım olarak Karesi’de çalışıyoruz arkadaşlar içinde bu isim güzel olduğu için bu ismi koyduk takımımıza.

Ligdeki hedefiniz nedir?
Öncelikle spor için geldiğimiz ligde amacımız tamamen spor yapmak.Kazanırız,kaybederiz önemli değil,önemli olan zevk almak spor yapmak.Hedefimizde tabiki her takım gibi şampiyon olmak.

Bu sezon unutamadığınız maç?
Tabiki de Bursa Bordospor maçıdır.Çünkü ligin favorisi olarak gösteriliyor,aldıkları sonuçlar ortada çok iyiler herkesin bildiği gibi.Bizim onlarla maçımızı unutamıyorum.Maçı bi ara 7-0 a kadar getirmiştik.Eminim ki onlarda unutamıyordur.

Ligde en beğendiğiniz takım?
Ligde en beğendiğimiz takım Bursa Bordospor.Oturmuş kadroları var güzel top oynuyorlar,hepsi iyi niyetli bizim ki sadece futbol oynamaya geliyorlar.

Ligde en beğendiğiniz oyuncu?
Ligde 2 tane en beğendiğim oyuncu var.Bitanesi Atmosfer Medya takımından Tayfun,diğeri ise Bursa Bordospor stoperi Sinan Kaya.

Hakemler hakkında neler düşünüyorsunuz?
Hakemler gayet güzel maçlar çıkardılar bu bizim şahsi düşüncemiz tabiki.İster istemez oyun esnasında gerilmeler oluyor ama tabikide maç bittiğinde herkesle tokalaşıp,kalp kırmadan maçlara devam ediyoruz.Bu konuda hakemler bence gayet başarılı maçlar çıkarıyorlar.

Organizasyonumuz hakkındaki fikirleriniz neler?
Organizasyonunuz gerçekten çok güzel.Biz ilk defa bu tip bir organizasyonda yer alıyoruz ve burda olduğumuz için mutluyuz.Yıllardır halısahalarda top oynuyoruz bu organizasyon sayesinde maçlara biraz daha heyecan geliyor yeni arkadaşlıklar ediniyoruz.Bütün arkadaşların ayağına ve yüreğine sağlık herkese başarılar diler,bütün arkadaşlardan eğer bir hatamız olmuşsa haklarını helal etsinler.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.