Diriliş Çok Farklı!

Gecenin son maçında Kayadibi gençlik ile Diriliş Fk takımları karşı karşıya gelirken maça iyi başlayan Diriliş Fk takımı Maç boyunca Üstün sürdürdüğü müsabakayı 8 1 lik skorla kazanırken yükselişini sürdürdü.
Diriliş Sk takımı maça çok iyi başlarken henüz ilk bölümlerden itibaren Çok iyi paslaşmalarla rakip Kalede tehlikeli ataklar yaptılar. Sahaya iyi yayılan ekip oyunu kanatlara iyi açarken hem ortadan hem kanatlardan rakip Kaleyi zorladılar ve çok net pozisyonlar buldular. Bireysel futboldan daha çok takım oyunu sahaya çok iyi yansıtan ekip devreyi 3 0 üstünlükle tamamlarken iyi futbolunu ikinci yarıda da sürdürdüler ve sahadan 8 1lik skorla Galip ayrıldılar. Rıdvan Orta alanda oyunu çok iyi kurarken özellikle Adem’le çok uyumlu bir görüntü sergiledi arkadaşlarına çok iyi pozisyonlar hazırladı attığı 3 golle de takımını sırtlayan isim oldu. Adem takımın diğer etkili ismi olurken Maç boyunca çok koştu son dakikalarda attığı golle de maçı 1 golle tamamladı. İlter kanatlardan çok iyi bindirmeler yaparken defalarca gol aradı oda takımın en mücadeleci oyuncularından biriydi. Mesut orta alanın diğer Çalışkan ismi olurken pas oyuna çok iyi ayak uydurdu, Murat da geriden etkili bindirmeler ile sürekli gol aradı güzel bir gole imza attı.
Kayadibi gençlik Takımı revizyonlu kadrosu ile sahaya çıkarken rakibin pas oyunu karşısında İlk yarıda iyi direndiler, iyi savunma yapan ekip zaman zaman kontra toplarla etkili olmaya çalıştılar. İlk bölümde istedikleri pozisyonları bulamayan ekip rakip kaleyi çok da zorlayamazken devreyi 3 0 geride tamamladı. İkinci yarıya gol ile başlayan ekip biraz daha cesur ataklar yaparken çok net pozisyonlar bulmalarına karşın bunlardan sonuç alamadı. Açılan fark karşısında oyundan düşen ekip sahadan farklı mağlubiyeti ayrılırken istediklerini çok da sahaya yansıtamadılar. Enes Orta alanda yine iyi bir oyun sergilerken maçı 1 golle tamamladı, Kayra ileri uçta istediği topları alamazken yeteri kadar pozisyona giremedi. Savunma olarak Aslında iyi mücadele etmelerine rağmen ileri uçta çoğalamayan ekip buna paralel pozisyon bulmakta zorlandı ve skor üretemediler.
Maçın Adamı: Rıdvan
Maçın Gümüş Adamı: Adem
Maçın Kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Murat
Maçın Ortasahası: Rıdvan
Maçın Forveti: Adem
Maçın Golü: Murat
Maçın Centilmeni: Enes