Diriliş’in Çıkışı Sürüyor!


Günün ilk maçında Brother’s takımı ile Diriliş takımları karşı karşıya geldi. Brother’s takımı çok iyi bir başlangıç yaparak Ekici ile öne geçerken Diriliş takımı oyundan düşmedi ve hemen karşılık vererek öne geçti ilk yarı farkı açan ekip ilk yarıyı önde tamamlarken 2.yarı Brother’s takımı farkı azaltmak için çabalasa da ileride etkili olamadı. Diriliş takımı 2.yarı art arda goller ile farkı açmayı başarırken Diriliş takımı maçı 10-5 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan Diriliş takımı hemen toparlanarak öne geçti ve farkı açtı. İlk yarıyı 6-2 önde tamamlayan ekip 2.yarı farkı açmaya devam edince daha rahat bir oyun ortaya koymaya başladı ve maçı 10-5 kazandı. Kalede görev alan Mücahit maç boyunca çok iyi kurtarışlara imza atarken takımını oyunda tutan isimdi. Savunma kurgusu iyi olan Diriliş takımı ilk dakikada geriye düşse de sonrasında çok iyi bir kenetlenme göstererek rakip hücumculara pozisyon şansı vermedi. Savunmada görev alan Mesut maç boyunca savunmasını terk etmezken en fazla top kesenlerden biriydi. İleride tıkır tıkır işleyen bir sistemi olan Diriliş takımında Okan takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile rakibi çözen isimdi. Çağatay ise takımının skor yükünü çekti. Bitiriciliği ile dikkat çeken Çağatay çoğu pozisyonda fırsatçılığını da konuşturdu. Takımını ayakta tutan ve öne geçiren Çağatay maçın yıldızıydı. Takım olarak çok iyi bir performans sergileyen Diriliş takımı geriye düşse de küllerinden dirilerek maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça oldukça hızlı bir giriş yapan ekip daha ilk dakikada öne geçmeyi başarırken skoru koruması sadece 8 dakika sürdü. 11.dakikada geriye düşen ekip art arda goller ile farklı geriye düşerken ilk yarıyı 6-2 geride tamamladı. 2.yarı baskılı başlamaya çalışsalar da golü bulamayan Brother’s takımı oyundan düştü ve 9-2 geriye düştü. Bu dakikadan sonra rakip biraz oyunu salınca goller bulan Brother’s maçı 10-5 kaybetti. Kalede görev alan Berat ilk yarıda çok hatalı goller yiyince 2.yarı kalesini Talha’ya devretti. Talha kalede oyundaki performansından daha bir performans sergilerken Berat ise oyunda kaledekinden daha iyi bir oyun sahaya yansıttı. Savunmada oldukça çabuk oyundan düşen Brother’s takımı bekleneni veremezken Özgür savunmanın bel kemiğiydi. Genelde yalnız kalan Özgür takım arkadaşlarından beklediği yardımı alamadı. İleride zaman zaman etkili olan ekipte Ekici açılışı yaparken maçın genelinde silik bir görüntü çizdi. Eren ise takımının en efektif ismi olurken attığı goller ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Çağatay
Maçın Gümüş Adamı:Okan
Maçın Golü:Çağatay
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Savunması:Mesut
Maçın Orta sahası:Okan
Maçın Forveti:Çağatay
Maçın Centilmeni:Emre