Diriliş Alemdar’a Patladı!

Günün ilk maçında Alemdar City ile Diriliş takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikaları çekişmeli geçen maçta öne geçmeyi başaran Diriliş takımı art arda goller bularak farkı arttırınca Alemdar City takımı oyundan düştü ve maçı Diriliş takımı 12-2 skor ile kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça rakibi tartarak başlayan ekip dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolünü ele aldı. Skor üstünlüğünü de ele geçiren Diriliş takımı art arda goller bularak ilk yarıyı 5-1 önde tamamladı. 2.yarı rakibin baskısını üzerinden iyi atan ekip bulduğu goller ile rakibin umudunu iyice kırarak maçı kopardı ve farklı bir skor ile 10-2 kazandı. Kalede görev alan Yusuf refleksleri çok iyiydi. Her topa korkusuzca atlayan isim jeneriklik kurtarışlara imza attı. Savunmada çok iyi müdahalelerde bulunan ekipte savunma da görev alan İlter takımının en efektif ismiydi. Yaptığı kritik müdahaleler işe savunmasını toparlayan İleterek zaman zaman hücuma da katkı sağladı. İleride görev alan Murat ve Tunay 2’lisinin uyumları çok iyiydi. Tek paslar ile hücuma çıkan ekipte Tunay top dağıtımını çok iyi yaparken Murat ise bitiriciliği ile alkış aldı. Takım olarak ilk dakikadan son dakikaya kadar oyun disiplininden kopmayan Diriliş takımı rahat bir galibiyet aldı.
Kaybetme Faktörleri
Maça rakibi gibi kontrollü başlayan ekip 9.dakikada geriye düşse de bu gole hemen karşılık vererek skoru eşitledi. Fakat 2 dakika sonra tekrar oyundan düşen ekip kalesinde art arda goller gördü. Farkı azaltmak için baskı kurmaya çalışan Alemdar takımı kaleci Yusuf’u geçmekte çok zorlanınca oyundan düşerek farklı mağlup oldular. Kalede görev alan Selimcan gerçek mevkisi kale olmamasına rağmen elinden geleni yapsana yediği gollerde yapacak fazla bir şeyi yoktu. Savunma kurgusu iyi olsa da zaman zaman açıklar vermeleri Alemdar takımına faturası ağır oldu. Savunma da görev alan Kubilay savunma da çok fazla çalım denemesi yapınca takımına çoğu pozisyonda zor durumda bıraktı. Hücum bölgesinde rakip savunma arasında kaybolan Alemdar takımın da Sercan, Ferdi ve Emre 3’lüsü bir çok gol pozisyonuna girse de top bugün Alemdar takımını sevmeyince gol yollarında kısır kaldılar Alemdar takımı girdiği pozisyonların yarısını gole çevirmiş olsaydı, şuna farklı bir maç yazısı olabilirdik.
Maçın Adamı:Murat
Maçın Gümüş Adamı:İlter
Maçın Kalecisi:Yusuf
Maçın Defansı:İlter
Maçın Ortasahası:Murat
Maçın Forveti: Tunay
Maçın Golü:Yunus
Maçın Centilmeni:Sercan