Diriliş 2. Yarıda Dirildi!

Gecenin son maçında karşılaşan Kayadibi Gençlik ile Diriliş takımlarının mücadelesinde ilk yarı 2 2 lik skorla sona erse de Diriliş takımı 2. yarıda açıldı ve sahadan 6 2 lik skorla galip ayrılıp ilk puanlarını aldı.
Kayadibi gençlik takımı As oyuncularından yoksun bir şekilde sahaya çıkarken ilk bölümleri karşılıklı ataklarla geçilen maçta 10. dakikada attıkları golle 1-0 öne geçmeyi başardılar. Bu skor avantajını ilk yarıda koruyamayan ekip devreye 2 1 yenik girse de ikinci yarının başında takımın başarılı ismi Hüseyin’le yeniden skora dengeyi getirmeyi bildi. Bu dakikadan sonra ileride çogalmakta zorlanan ekip rakip Kalede istedikleri pozisyonları Bulamazken rakibin etkiledikleri karşısında çok da direnemediler ve Sahadan 6 2 lik skorla mağlup ayrıldılar. İlk yarıda rakiple başabaş bir oyun sergileyen Kayadibi gençlik ikinci yarıda özellikle hücum hattında çok eksik kaldılar ve istedikleri pozisyonları bulamadılar. Rakibin etkili hücum ayakları karşısında zorluk çeken ekip savunmada çok da direnemezken son 15 dakikada yedikleri gollerle maçı havlu attılar diyebiliriz. Hüseyin attığı 2 golle takımının en Skorer ismi olurken Bahadır zaman zaman orta alanda zaman zaman savunmada iyi işler yapmaya çalıştı fakat hücuma yeteri kadar destek veremedi. İlker de orta alanda istekli bir görüntü sergilese de rakibin katı savunması karşısında zorlandı, kaleci Güray etkili kurtarışları ile özellikle ilk bölümlerde takımını ayakta tutarken Eray da savunmada oldukça mücadeleci bir oyun sergiledi bu bölgede takımın en iyilerinden de diyebiliriz.
Diriliş takımı maça istekli bir oyunla başlarken rakip Kalede net pozisyonlar bulmalarına karşın bu pozisyonlardan istedikleri sonucu alamadılar ve çok net fırsatları cömertçe harcadılar. Devreye 2 2 lik Sonuçta giren ekip ikinci yarıda buldukları fırsatları değerlendirirken yaptıkları kalabalık ataklar sonucu rakip savunmanın gardını düşürdüler ve buldukları gollerle sonuca gitmeye başardılar. Genel anlamda ikili savunma yapan ekip 3 4 oyuncuyla sürekli rakip Kalede gol ararken rakip savunmayı oldukça bunalttılar, attıklarından daha fazlasını da Kaçırdılar diyebiliriz.
Orta alanda Batu takımın en etkili oyuncusu olurken ikinci yarıda attığı 3 golle takımını sırtladı gecenin yıldızı oldu. Alında ortalamanın 1 diğer etkili ismi olurken atakları başlattı savunmadan top alıp oyunu iyi yönlendirdi ikide gole imza attı. Kaptan Mesut Orta alanda yine çok çalışkan bir görüntü sergilerken takımın pas alışverişinde büyük rol oynadı Bir de gole imza attı, İlter savunmada çok çalışkan bir görüntü sergilerken sürekli hücuma destek verdi Murat ise savunmanın en diri oyuncusuydu rakibe nefes aldırmadı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Batu
Maçın Gümüş Adamı: Anıl
Maçın Kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Murat
Maçın Ortasahası: Anıl
Maçın Forveti: Batu
Maçın Golü: Batu
Maçın Centilmeni: Hüseyin