Dağlılar’ın Çıkışı Sürüyor!

Bu akşam oynana maçta Çepni Sk ve Dağlılar Fc takımları karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlaya ekip Çepni Sk olurken maçın ilk dakikalarında sıklıkla olmasada Dağlılar Fc de tehlikeli ataklar buluyordu. Güzel paslarla rakip yarı saha ya yayılan Çepni sk takımı Dakika 7 de Emirin vuruşunda golü buldu ve üstünlüğü yakaladı. Bu golde sonra daha tutuk bir oyun sergileyen Çepni takımı kendi yarı sahasın da daha çok görülmeye başladı ve bununla beraber de kalelerinde pozisyon vermeye başladılar. Dağlılar Fc takımı golden geriye düştükten sonra sonuç odaklı bir oyun sergilemeye başladı ve bir çok şutla rakip kaeyi yokladı bunlardan birinde İsmaili’in vuruşunda top meşin yuvarlakla buluştu ve maçta eşitlik sağlandı. Beraberliği yakalayan Dağlılar Fc Melihinde ileriye çıkmasıyla gol yolunu daha da güçlendirdi ve 15 te yine İsmail Dağlılar fc adına sahneye çıktı ve takımına üstünlüğü getiren golü kaydetti. Çepni Sk ise zaman zaman geliştirdikleri ataklarda güzel pozisyon yarattı ve Onurun golüyle tekrardan skora ortak oldu. İlk yarının sonlarına gelen bu gol takımı umutlandırdı. İkinci yarıya ise hızlı başalaya ekip Dağlılar Fc ydi güzel ve uzun paslarla rakip kaleye yüklenen ekip sonuca gitmekte de fazla zorlanmadı ve dakika 27 de üstünlük golünü kaydetti. Bu golden sonra farkı elinden geldiği kadar açmaya çalışan ekip ataklarına hız kesmeden deva etti Çepni Sk ‘nın yer yer oyundan düşmesine onlara yaradı ve 30. dakikada bir gol daha bularak 3 dakikaya 2 gol sığdırarak farkı 2 ye çıkardılar. Çepni Sk yedikleri gollerden sonra tekrar oyuna konsantre olmakta zorlansa da dakika 36 da Emirin mükemmel şutuyla fark yeniden 1’e indi. Bu golden sonra rakip kaleye üst üste ataklar geliştiren Çepni Sk son vuruşlar da istediği başarıyı yakalayamayınca da skor üretmekte zorlandı. Gol bulamayınca da iyice oyundan düşen ekip 39. ve 40. dakikalara da yedikleri gollerle bir anda 3 farklı geriye düştüler buna nazaran oyundan kopmayan ekip son dakikalara 1 gol sığdırsada bu onlara yetmedi ve geceyi 6-4 mağlubiyetle kapattılar.
Çepni Sk da kalede Mert görev yaptı zaman zaman güzel kurtarışlara imza atan kaleci şansız goller yedi. Defans blogunda Abdullah, Nevzat ve Mustafa görev aldı. Abdullah bir çok duran topa geriden destek versede bi türlü golle buluşamadı. Nevzat sol kanadı zaman zaman iyi kulanırken son paslarda fazla başarı gösteremedi. Mustafa defanstaki yerini korurken zaman zaman araya kaçırdığı toplar onlara pahalıya mal oldu. Orta sahada Mehmetcan ve Emir vardı. Mehmetcan bu akşam mücadeleci bir oyun sergiledi zaman zaman takımıyla güzel pas trafikleri oluşturan oyuncu geceyi boş geçti. Emir ise bugün gerek zeminin kayganlığı gerek istediği topları alamaması onun tutuk bir futbol oynamasına sebep oldu buna rağmen attığı gol görülmeye değerdi. Forvette ise Onur görev yaptı sürekli kaleyi yoklamaya çalışan oyuncu son vuruşlarda etkili olamayınca geceyi 1 golle tamam ladı.
Dağlılar Fc de kalede Barkın vardı genel anlam da rahat bir maç geçiren oyuncu zaman zaman yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tuttu. Defans blogunda Davut, Emre ve Erhan vardı. Davut sürekli ataklara destek verdi ve savunmada da elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıttı. Erhan sol kanatta zaman zaman basit çalımlar yesede mücadelesiyle bir çok topa da geçit izni vermedi. Emre yerini fazla kaybetmeyen oyuncu geride iyi işler çıkardı. Orta sahada Melih ve İsa vardı Melih bugün yine uzaktan şutlarla etkili olurken skor anlamında takımı sırtlayan ismlerden biriydi. İsa bu akşam takımı adına bütün herşeyini ortaya koydu ve kritik anlarda attığı gollerle takımına galibiyeti getirdi. Forvette ise İsmail vardı Driblinkler le ceza alanında tehlikeler yaratan oyuncu 2 de gol kaydetti.
Maçın Adamı : İsa
Maçın Gümüş Adamı : Melih
Maçın Kalecisi : Barkın
Maçın Orta Sahası : İsa
Maçın Defansı : Erhan
Maçın Forveti : İsmail
Maçın Centilmeni: Emre
Maçın Golü: Emir
Maçın Skorerleri : Emir (2) İsa (2) İsmail(2) Melih (2)

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.