Filistin Rovers İle Liverpool Yenişemedi

Günün ilk maçında Liverpool ile Filistin Rovers takımları karşı karşıya gelirken 2 ekipte maça oldukça istekli ve arzulu başladı. Filistin takımı zorlansa da Çağatay ile golü bulmayı başardı. İlk yarı Liverpool takımı etkili oyununa rağmen golü bulamayınca ilk yarı 1-0 Filistin Rovers takımının üstünlüğü ile geçildi. Liverpool takımı 2.yarıya değişiklikler ile başlarken 2.yarı neredeyse tek kale top oynadı. Filistin Rovers takımı ise skoru çok iyi korurken maçın sonlarına doğru 2.yarı oyuna giren Furkan skoru eşitlemeyi başardı, son dakikalarda 2 takımda galibiyet için bastırırken 2 ekipte girdiği pozisyonlardan eli boş dönünce maç beraberlik ile sonuçlandı.

Filistin Rovers

Maça oldukça etkili başlayan ekip savunmada çok uyumlu bir maç çıkarırken ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı ise rakibin oyuncu değişiklikleri ile daha dinç bir oyun sergilemesi ile skoru korumayı başaramayan ekip ilk yarıyı önde tamamlamayı başarsa da maçtaki beraberlik ile ayrıldı. Kalede görev alan Arif maçın kilit isimlerinden biri olurken hava şartlarına rağmen klas kurtarışları ile takımını ipten aldı. Savunmada çok uyumlu olan Filistin Rover takımında Yunus maç boyunca savunmasını terk etmezken bir çok kritik müdahelede bulundu. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmeye çalışan ekip kontra ataklar ile oldukça etkili olurken Ömer takımın dinamosu gibiydi. Hem savunmada hemde hücumda çok fazla efor sarf eden Ömer maç boyunca takım arkadaşlarını da yönlendirdi. Takımının tek golüne imza atan Çağatay ise attığı gol ile takımını taşırken zaman zaman ileride istediği toplar ile buluşamadı. Rakibin bireysel olarak daha yetenekli olmasına rağmen takım oyunu ile oyuna ağırlığını koyan Filistin Rovers takımı maçı uzun süre önde götürse son dakikalarda beraberlik golüne engel olamayınca beraberliğe boyun eğdi.

Liverpool

Açılış liginde son 4’e kalmayı başaran Liverpool takımı kapanış liginde ki ilk maçlarına revize bir kadro ile çıkarken maça oldukça hızlı bir giriş yapsa da ilk yarı skoru bulamayınca ilk yarıyı geride tamamladılar. 2.yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan ekip oyunun temposunu belirlerken beraberliği son dakikalarda kurtarmayı başardı. Kalede görev alan Yunus Emre çok iyi bir maç çıkarırken güzel kurtarışlara imza attı. Savunmada açıkları çok iyi kapatan Liverpool takımında Pablo maç boyunca savunmasını terk etmezken kritik müdahelelerde bulundu ve maç boyunca takım arkadaşlarının açıklarını kapattı. İleride takım oyunu ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Şahin bugün beklenen performansı sergileyemezken Önder takımının ataklarını şekillendiren isimdi ve oyun görüşü ile fark yarattı. Oyuna 2.yarı dahil olan Furkan ise skoru eşitleyen gole imza atarken maçın kaderini belirleyen isimlerden biriydi. Bitiriciliği ile fark yaratan Furkan maçın yıldızıydı.

Maçın Adamı:Furkan
Maçın Gümüş Adamı:Arif
Maçın Golü:Çağatay
Maçın Kalecisi:Arif
Maçın Savunması:Pablo
Maçın Orta sahası:Furkan
Maçın Forveti:Çağatay
Maçın Centilmeni:Mustafa