Cska Filistin’e Revizyon Yaradı…

Gecenin son maçında Fight Club ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken maça iyi başlayan Cska Filistin takımı sahadan farklı bir galibiyetle ayrılıp sezonun ilk 3 puanını almış oldular.
Kazanma Faktörleri:
Cska Filistin yenilenen kadrosuyla gelecek adına umut verirken özellikle savunma bloğundaki takviyeler geçer not aldı. Orta alanda Serkan Danki’nin başarılı oyunu galibiyette büyük rol oynarken 2. yarıda oyundan düşen rakipleri karşısında farkı açmakta zorlanmadılar.
Kaybetme Faktörleri:
Fight Club takımı maça istediği gibi başlayamasa da ilk yarının sonlarında iyi bir çıkış yakaladı ve farkı azalttı. 2. yarıda bu performansı sürdürebilselerdi maçtan puan yada puanlarla ayrılabilirlerdi fakat yenilen her golün ardından oyundan düştüler. Bugün savunmada ciddi sıkıntılar yaşayan ekip rakibe çok pozisyon verdi ve mağlubiyette de en büyük etken buydu diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler:
Cska Filistin takımında Serkan Danki ve Ömer attıkları 4 er golle takımın en skorer isimleri olurken Fight Club takımında ise Aytuğ ve Mustafa 3 er gollük performanslarına rağmen takımlarını mağlubiyetten kurtaramadılar.
Ayrıca Cska Filistin’in savunma bloğuna yapılan Engin ve Halil takviyesi meyvelerini verdi ve daha dirençli bir savunma görüntüsü verdiler.
Maçın Adamı: Serkan
Maçın Gümüş Adamı: Mustafa
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Engin
Maçın Ortasahası: Mustafa
Maçın Forveti: Serkan
Maçın Golü: Serkan
Maçın Centilmeni: Aytuğ