Cska Filistin Yeni Bir Sayfa Açtı!

Gecenin 2. maçında Cska Filistin ile Gümüşhane Gençlik takımları karşı karşıya gelirken 2 dost ekibin mücadelesi fair play çerçevesinde geçti. Maça hızlı başlayan Cska Filistin takımı olurken ilk yarıyı 5 2 önde tamamladılar fakat 2. yarının başında yedikleri gollerle adeta şok yaşarlarken skor 5 5 e geldi. Bu dakikadan sonra bir kez daha skora denge gelse de son 10 dakikada buldukları gollerle sahadan 9 6 lık skorla galip ayrıldılar ve kritik 3 puanı hanelerine yazdırdılar.
Cska Filistin Dağlılar takımı ile play off öncesi kadrolarını birleştirirken oynanılan ilk maçta zor da olsa kazanmayı bildiler ve 3 puanı hanelerine yazdırdılar. İlk yarıda iyi pas yapan ekip skor avantajını da eline alsa da 2. yarıda vites düşürmesi pahalıya patlıyordu ki golcüleri devreye girdi, İsa İsmail ve Mustafa gibi orta saha üçlüsünün yanısıra stoperde oynamasına rağmen 3 golüyle yıldızlaşan Davut galibiyette büyük rol oynadı. İsmail de ileri uçtaki istekli oyununu 3 golle süslerken Erhan Mustafa ve İsa da maçı 1 er golle tamamladı.
Gümüşhane Gençlik takımı maça tutuk başlarken özellikle ilk yarıda istediklerini sahaya yansıtamadılar, yedikleri şanssız gollerle de oyundan çabuk düştüler. Oyundan düşen ekip rakibe de direnemeyince ilk yarıda kalelerinde 5 gol birden gördüler. 2. yarıya ise istekli başlayan Gümüşhane Gençlik takımı rakip kaleye etkili gidince skor üretmekte zorlanmadı ve skora ortak olunca maça da büyük heyecan geldi. Son bölümlerde iyi savunma yapıp kontra toplarla etkili olan ekip buna rağmen son 10 dakikada yedikleri gollerle maça tutunamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Doğan ve Ümit attıkları 2 şer golle takımlarının en skorer oyuncuları olurken Hasan ve Gürkan da 1 er golle skora katkı sağladılar.
 
Maçın Adamı : Davut
Maçın Gümüş Adamı : İsmail
Maçın Kalecisi : Barkın
Maçın Defansı : Davut
Maçın Ortasahası : İsa
Maçın Forveti : İsmail
Maçın Golü : Mustafa
Maçın Centilmeni : Hasan