Cska Filistin Liverpool’un Serisini Bozdu!

Günün ilk maçında ligin köklü takımlarından Cska Filistin ile son 5 maçını kaybetmeyen ve son 3 maçını kazanan Liverpool Fc takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda etkili başlasa da Hüseyin ile açılışı yapan ekip Cska olur iken Liverpool Fc takımı hemen karşılık verdi ve Emrecan ile skoru eşitledi. ilk yarısı 2-2 beraberlik ile sonuçlanırken 2.yarı karşılıklı goller bulan 2 ekip uzun süre beraberlik ile süren maçta son dakikada Mustafa ile öne geçen Cska Filistin takımı maçı 4-3 kazandı.
 
Kazanma Faktörleri
Maça oldukça efektif başlayan Filistin takımı erke bir gol ile öne geçse de skoru koruyamadı ve ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarıya rakibin baskısı ile karşılaşsa da geriye düşmeyen Filistin takımı son dakika golü ile 2 maçlık yenilgi serisine son verdi. Kalede görev alan Ömer’in esas mevkisi kalecilik olmasa da kalede oldukça iyi bir maç çıkardı. Savunması çok iyi olan ekibin tek eksik yanı uzaktan şutlara çözüm üretememesi idi. Engin maç boyunca savunmasını terk etmez iken kritik müdahalelerde bulundu. İleride oldukça etkili bir maç çıkaran Filistin takımında Hüseyin ve Mustafa E. takımı yönlendirirken oyun görüşleri ile dikkat çeken isimlerden Hüseyin verdiği paslar ile oyunu açar iken Mustafa E. ise uzaktan şutlar ile etkili oldu. Ali ise takımının ileri ucunda görev alan isimdi. Bitiriciliği ile dikkat çeken Ali mükemmel bir maç çıkarırken takımına maçı kazandıran isimlerdendi. 2 maçlık yenilgi serisine bu maç ile son veren Filistin takımı seri yakalamak istediklerini belirttiler.
 
Kaybetme Faktörleri
Maça daha ısınamadan geriye düşen Liverpool takımı oyundan düşmeyerek hemen skoru eşitledi. İlk yarıya beraberlik ile giren ekip 2.yarı tekrar geriye düşse de skoru tekrar eşitledi. Galibiyet için bir çok pozisyon yakalayan ekip bunları gole çeviremeyince son dakikada kalelerinde golü gördüler ve kazanabilecekleri maçı kaybettiler. Kalede görev alan Yunus bir önceki görev aldığı maçtaki performansını aratırken savunmada elinden geleni yapan ekipte Kubilay takımı önde iken yaptığı hata ile kendi kalesine golü atar iken belkide maçı takımına kaybettiren hatayı yaptı. Emre ise ma boyunca takımının savunmasını toplamaya çalışan isimdi. İleride yetenekli oyuncuları ile sonuca giden ekipte Ozan oyun görüşü ile takımının ataklarını şekillendirirken Emrecan ise takımının yıldızıydı. Kusursuz bir maç çıkaran Emrecan fırsatçılığı ile dikkat çekerken attığı 2 gol ile takımını maçın içine soksa da mağlubiyete engel olamadı. 5 maçlık yenilmemezlik serisine bu maç ile son veren Liverpool takımı her ne kadar bu maçta kaybetmiş olsa da ligin şampiyonluk adaylarından biri olduğunu bu maçta kanıtladı.
 
Maçın Adamı:Ali
Maçın Gümüş Adamı:Emrecan
Maçın Golü:Emrecan
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Defansı:Engin
Maçın Orta sahası:Mustafa E.
Maçın Forveti:Ali
Maçın Centilmeni:Emre Ç.