Cska Filistin Kerem’le Güldü!

Gecenin İlk maçında ligin 2 köklü takımı Cska Filistin ile Diriliş Fk takımları karşı karşıya gelirken Cska Filistin Kerem’in yıldızlaştığı maçta rakibini 8 5 lık skorla geçti ve yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri :
Cska Filistin takımı maça istekli bir oyunla başlarken henüz ilk dakikalardan aradıkları skoru buldular ve maçı ilk yarıdan kazandılar diyebiliriz. Farklı skorun verdiği rahatlıkla 2. yarıda vites düşüren ekip sahadan 8 6 lık skorla galip ayrılırken Çarşamba günleri kazanma alışkanlıklarını sürdürdüler. Savunmadaki disiplinli oyun, Kalede Eren’in müthiş performansı ve Kerem’in 5 golü galibiyette büyük rol oynarken savunmada oynayan Volkan’ın rakip forvet Mustafa’yı kilitlemesiyle de rakibin gol yollarını kapatmış oldu.
Kaybetme Faktörleri :
Diriliş Fk takımı maça iyi başlayamazken özellikle orta alanda büyük kopukluklar oldu ve oyun kurmakta zorlandılar. Savunma arkasında da büyük boşluklar veren ekip rakibin gollerine engel olamazken ilk yarıda farklı skorla geriye düştüler. 2. yarıda gayretli bir oyunla farkı kapatan ekip maça ortak olmaya çalışsa da süre yeterli olmadı ve sahadan 8 6 lık skorla mağlup ayrıldılar. Özellikle ilk yarıda çok net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip son vuruşlarda çok şanssızdı ve yenilgide yenilen gollerden çok kaçırılan goller etkili oldu diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler
Volkan savunmada kusursuz oynarken Eren kurtarışlarıyla kalesinde devleşti, performansıyla büyüledi. Kerem ise 5 golle patlama yaparken geceye damgasını vuran isim oldu.
Maçın Adamı : Kerem
Maçın Gümüş Adamı : Eren
Maçın Kalecisi : Eren
Maçın Defansı : Volkan
Maçın Orta Sahası : Kerem
Maçın Forveti : Seyit
Maçın Golü : Kerem
Maçın Centilmeni : Alican