CSKA FİLİSTİN FİNALDE!

Final Four 3. hafta maçında Cska Filistin ile Palermo takımları karşı karşıya gelirken puan ve averaj açısından atılan her golün bile önemi olan maçta Cska Filistin takımı sahadan 6 farklı skorla galip ayrılıp Finale kalmayı diğer maçın sonucuna bakmadan garantiledi.
Cska Filistin takımı maça istediği gibi başlayamasa da ilerleyen dakikalarda farkı açmasını bildi ve 2. yarıda skoru 7 1 e kadar getirdi. Rehavete kapılan ekip bunun faturasını peş peşe 4 gol yiyerek ödese de sonradan oyuna dahil olan Seyit takımını sırtladı ve final yolunda galibiyette büyük rol oynadı. Kerem attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken oyuna sonradan dahil olan Seyit 3 golle final yolunda galibiyette büyük rol oynadı.
Palermo takımı moral motivasyon açısından grubun son maçında istediği bir oyunu sergileyemezken yenilen şok gollerle maça ortak olamadı. 2. yarıda ciddi bir reaksiyon gösteren ekip farkı 2 ye kadar indirip oyununun içine yeniden dahil olsa da son bölümlerde oyundan düştü ve sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrıldı. Final Four grubunu puansız tamamlasa da ciddi bir tecrübe edinen ekip yeni sezonda yine şampiyonluğun ciddi adaylarından olacaktır diye düşünüyorum. Sinan ve Hüseyin maçı 2 şer golle tamamlayarak takımın en skorer oyuncuları oldular.
Maçın Adamı : Kerem
Maçın Gümüş Adamı : Seyit
Maçın Kalecisi : Oğuzhan
Maçın Defansı : Doğan
Maçın Orta Sahası : Kerem
Maçın Forveti : Seyit
Maçın Golü : Kerem
Maçın Centilmeni :Hüseyin