Cska Filistin Çok Farklı!

Günün 2.maçında ligin köklü takımlarından Filistin ile Çernobil takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça istekli başlasa da Filistin takımı genç oyuncuları ile skora gitmeyi başardı ve maçı 8-4 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça rakibine oyun üstünlüğünü kabul ederek başlayan ekip oyunu rakip sahaya yıkarak öne geçmeyi başardı. Rakibine göre daha derli toplu bir oyun ortaya koyan Filistin takımı etkili paslaşma trafiği ile orta sahayı hızlı geçen ekip direk sonuca gitmeye çalıştı. Kalede görev alan Eren takımının en genç ismi olmasına rağmen soğuk kanlılığı ile dikkat çekti. Refleksleri çok iyi olan yaptığı kurtarışlar ile takımını önde tutan isimdi. Savunma da çok fazla konuşan ekipte savunma da görev alan Ömer ve Volkan 2’lisinin uyumları çok iyiydi. Ömer takım arkadaşlarını çok iyi yönlendirirken, Volkan ise savunma da yaptığı kritik müdahaleler ile takımını rahatlatan isimdi. İleri çok iyi top çeviren ekipte genç oyuncu Burak oyun görüşü ve hızı ile rakibi zorlarken attığı 3 gol ile skora etki etti. İleri uçta görev alan Yusuf ise takımının sabit oyuncusuydu, ileri uçta bekleyen Yusuf bitiriciliği ve klasıyla göz doldurdu, attığı akıl dolu aşırtma golü ile gözlerin pasını sildi.
Kaybetme Faktörleri
Rakibinin baskısını kabul ederek başlayan ekip kontra atak ile hücum varyasyonları denedi. Zaman zaman oyunun kontrolünü eline alan maçı kazanabilecek bir çok pozisyon yakalasa da o kırılma anını bir türlü beceremediler. Kalede görev alan Servet korkusuzca yaptığı kurtarışlar ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da yenilgiyi engelleyemedi. Savunma da görev alan oyuncuların birbirinden kopuk olması rakibe çok fazla boş alan bıraktı. İleride ise topu ayaklarında çok tutan ekip hücuma çıkarken yaptığı pas hataları ile kalelerinde tehlikeli pozisyonlar görmelerine sebep oldu. Hasan takımının en etkili ismiydi. Gol yollarında etkili olan Hasan 3 gol ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da takım arkadaşlarının maça ayak uyduramaması nedeniyle yenildiler. İleri uçta görev alan Mustafa çok fazla gol pozisyonuna girse de gol yollarında bugün istediği oyuna yansıtamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Burak
Maçın Gümüş Adamı:Yusuf
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Defansı:Volkan
Maçın Ortasahası:Burak
Maçın Forveti: Yusuf
Maçın Golü:Yusuf
Maçın Centilmeni:Ömer