Cihat Atıyor, Fc Zrenk Kazanmaya Devam Ediyor!

Gecenin 3. maçında Fc Zrenk takımı ile Diriliş Fk takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçın ilk yarısı Fc Zrenk takımının 4 2 lik üstünlüğü ile geçilirken maçı da Fc Zrenk takımı 6 3 lük skorla kazandı ve yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Fc Zrenk takımı zaman zaman düşük performansla oynasa da genel anlamda maçı kazanmayı hak ettiler diyebiliriz ki 2. yarıda çok net pozisyonları cömertçe harcamalarına rağmen biraz da şans yanlarındaydı, son bölümlerde skor 4 3 iken kalelerindeki ciddi pozisyonları gol yemeden atlatmaları galibiyeti getirdi. Goller bulmalarına rağmen basit hatalardan gol yemeleri onları zaman zaman oyundan düşürse de skora yakın oyuncularının fazla olması galibiyeti getirdi ve play off yolunda önemli bir galibiyete imza attılar.
Kaybetme Faktörleri:
Diriliş Fk takımı hücum anlamında yeteri kadar organize olamazken özellikle ilk yarıda çok tutuktu. 2. yarıda skor 4 3 e geldikten sonra son bölümlerde öyle net pozisyonlardan sonuç alamadılar ki adeta rakiplerine 4 puanı hediye ettiler. Bu pozisyonlardan çıkaracakları gollerle sahadan en az bir puanla ayrılabilirlerdi fakat olmadı, şans yanlarında değildi, çok da organize bir futbol oynayamadılar.
Öne Çıkan İsimler:
Cihat attığı 4 golle takımını sırtlarken galibiyette tartışmasız büyük rol oynadı, hem takımını play off a taşımaya devam ediyor hem de gol krallığında yükselmeye devam ediyor. Bunun dışında Diriliş Fk takımında da Rıdvan hem orta alanda hem savunmada takımı için çok mücadele etti, adeta 2 kişilik oynadı ama bu performansı puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Cihat
Maçın Gümüş Adamı: Emrah
Maçın Kalecisi: Ramazan
Maçın Defansı: Servet
Maçın Ortasahası: Rıdvan
Maçın Forveti: Cihat
Maçın Golü: Cihat
Maçın Centilmeni: Murat