Cesse Master Cup Şampiyonu Cska Filistin!

Master Cup Final maçında Fc Greenboys ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 1 – 0 lık skorla Fc Greenboys takımının üstünlüğü ile geçilirken 2. yarıya hızlı başlayan Cska Filistin bulduğu peş peşe gollerle sahadan 6 2 lik skorla galip ayrılıp Cesse Master Cup 4’ün Şampiyonu oldu.
Kazanma Faktörleri :
Cska Filistin yarı finalde olduğu gibi bu maça da istediği gibi başlayamazken ilk yarıyı 1 0 geride tamamladı. 2. yarıya çok istekli başlayan ekip peş peşe gollerle farka gitti ve oyunu kontrolünde tutup sahadan galibiyetle ayrıldılar. Yardımlaşma olarak oldukça özverili bir görüntü sergileyen ekip hem savunmada hem orta alanda çok çalışkanlardı ki Emre turnuva boyunca en iyi performansını bugün sahaya koyarken rakipten çok top kazandı, rakip yarı alana topu iyi taşıdı. Mustafa Elmacı da oyunu iyi kurarken o da çok koştu, Okan attığı 3 golle geceye damgasını vuran isim olurken Engin skor 3 2 iken bir topu çizgiden çıkardı, son bölümde 1 gol 1 asist ile farkın açılmasında büyük rol oynadı, Hakan ise savunmada yine çok başarılıydı.
Kaybetme Faktörleri:
Fc Grrenboys takımı maça golle başlamasına rağmen 2. yarıda peş peşe yedikleri gollerle oyundan düştüler ve maça erken havlu attılar diyebiliriz. Biraz da tecrübesizliklerinin kurbanı olan ekip 2. yarıda çok da varlık gösteremezken Oktay’ın golü ile umutlanıp yeniden istekli oynamaya başlasalar da kalelerinde gördükleri erken golle tamamen oyundan koptular ve maçı çeviremediler. Maçın kaybedilmesinde en büyük etken hücumda etkili olamazlarken skor üretmekte ve hatta pozisyon bulmakta zorlandılar, savunmada iyi mücadele etseler de belki de son 1 2 aydır her maç olağan üstü performans sergileyen Onurcan’ın şanssız bir maç çıkarması ve şanssız goller yemesiyle maça tutunamadılar. Bugün skor 1 0 iken iyi kapanıp iyi savunma yapabilselerdi, ve de Onurcan gününde olsaydı belki de skoru koruyup kontra toplarla rakip kalede de goller bulup farkı da açabilirlerdi, nitekim bu tür pozisyonları da buldular fakat kalelerini gole kapatamadılar. Takımın gollerine Mert ve Oktay imza atarken Burak orta alanda iyi bir maç çıkarsa da istediği kadar kaleyi şutlarıyla yoklayamadı.
Maçın Adamı: Okan
Maçın Gümüş Adamı: Engin
Maçın Kalecisi: Bahri
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Emre
Maçın Forveti: Okan
Maçın Golü: Oktay
Maçın Centilmeni: Onurcan