Çernobil’den Harika Geri Dönüş!

Gecenin son maçında Çernobil ile Sadıçlar Fc takımları karşı karşıya gelirken gol düellosu şeklinde geçen maçta Çernobil 6 3 lük skordan gelip sahadan 7 6 lık skorla galip ayrıldılar ve kritik bir galibiyete imza attılar.
Kazanma Faktörleri:
Takım bu akşam kaybetseydi de şunu söyleyecektik ki bu kadro gerçekten can yakar ve son haftalarda gelen takviyelerle skor üretmekte zorlanmadıkları gibi daha atak bir futbol oynuyorlar. Bugün maça gollerle başlamalarına rağmen yedikleri basit gollerle yenik duruma düşen ekip son bölümlerde rakip kalede baskıyı arttırdı ve üst üste bulduğu gollerle sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Genel olarak iyi mücadele eden takımda galibiyette en büyük etken belki de takım 3 farklı gerideyken ve galibiyetten hiç umutları yokken Ömer Faruk’un takımı sürekli ateşlemesi ve önde baskı kurması için arkadaşlarını sürekli motive etmesi oldu. Tabi Enes ve Semih gibi 2 genç oyuncunun da extra efor sarfetmesiyle baskıyı arttıran ekip sonuca zor da olsa girmeyi başardı. Naim attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynarken Enes ve Mustafa da 2 şer golle galibiyetin diğer mimarlarındandı. Savunmada Emrah ve Ömer Faruk yerini hiç kaybetmezken Servet bugün şanssız goller yedi diyebiliriz.
Kaybetme Faktörleri:
Sadıçlar Fc takımı aslında maça kötü başlasa da skor avantajını eline almasını bildi ve maç boyunca genel anlamda iyi bir futbol oynadılar. Farkı açmalarına rağmen skor ellerindeyken net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip son bölümlerde bu pozisyonları çok aradılar ve rakibin baskısına dur diyemeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Aslında trajedik bir mağlubiyet alan ekip son bölümlerde şanssız goller yerken hücumda da oldukça etkiliydiler ve güzel paslaşmalarla net pozisyonlar buldular. Son dakikalarda oyundan düşmeleri mağlubiyette en büyük etken olurken buna rağmen en az 1 puan haklarıydı diye düşünüyorum. Metin attığı 4 golle takımın en skorer ayağı olurken Emre ve Barış da takımın diğer gollerine imza atan isimler oldular.
Maçın Adamı: Naim
Maçın Gümüş Adamı: Enes
Maçın Kalecisi: Servet
Maçın Defansı: Ömer Faruk
Maçın Ortasahası: Enes
Maçın Forveti:Naim
Maçın Golü: Naim
Maçın Centilmeni: Emre