Çernobil Son Nefeste

Günün 2.maçında Çernobil ile Malikhane takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta Malikhane takımı etkili oyuncusu Akif ile 5.dakikada öne geçmeyi başarırken ilk yarıyı uzun bir süre önde götürdü ve farkı açabilecek pozisyonlar yakalasa da bir türlü golü bulamadı. Çernobil takımı ise golden sonra hemen toparlanıp oyuna ağırlığını koydu, ilk yarının sonlarına doğru baskısını iyice arttıran ekip 22.dakikada Naim ile skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 eşitlik ile sonuçlandı. 2.yarı 2 ekipte kontrollü bir oyun sergilerken kaleciler devleşti. Mükemmel bir maç olurken 2 ekipte kontrolü elden bırakmıyordu. Maçın sonlarına doğru galibiyet için 2 ekipte risk alırken Çernobil takımı kontra atak ile son dakikada Naim ile takımını öne geçirmeyi başardı ve Çernobil takımı maçı 2-1 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça kontrollü başlayan ekip kalelerinde golü görse de oyun disiplininden kopmadı ve ilk yarının sonlarında buldukları gol ile ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardı. 2.yarı kalesinde bolca pozisyon veren ekip Servet’in sayesinde oyuna tutunurken maçın son dakikalarında etkili oyuncusu ile galibiyete ulaşan ekipte kalede görev alan Servet mükemmel bir maç çıkardı. Kurtarışları ile takımını ayakta tutan Servet refleksleri ve performansı ile göz doldururken galibiyetin mimarlarındandı. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Hasan savunmada adeta etten bir duvar örürken en az 5 şuta engel oldu bunun yanında bir çok kritik müdahalede de bulunan Hasan oldukça iyi bir maç çıkardı. İleride kısır bir maç çıkaran ekipte Mustafa maç boyunca golü koklasa da bir türlü sonuca gidemezken sahanın en etkili oyuncularından olan Naim takımının skor yükünü çekerken bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile maçı koparan isimdi. Maça adeta 1-0 geride başlayan ekip oyun disiplininden kopmayarak maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme  Faktörleri
Maça çok iyi başlayan ekip Akif ile öne geçmeyi başarırken ilerleyen dakikalarda bir türlü rahatlayacakları golü bulamayan ekip ilk yarınında son anlarında kalelerindeki gole engel olamayınca ilk yarıyı eşitlik ile tamamladılar. 2.yarı baskılı başlasalar da Serveti geçmekte sıkıntı yaşayan Malikhane takımı son dakika kalelerinde ki gole de engel olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Oğuzhan çok iyi bir maç çıkarırken zaman zaman çıkışları ile takım arkadaşlarının motivasyonlarını düşürdü. Savunmada ellerinden geleni yapan ekipte Şerif maç boyunca savunmasını terk etmezken rakibin çoğu atağını kesti. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Sunay forvette çok fazla çabalasa da bir türlü golü bulamadı. Takımının en etkili ismi olan Akif ise takımının tek golüne imza atarken tekniği ile parmak ısırttı. Maçın kırılma anında 2.yarının ortalarında boş kaleye golü atamayan Akif o golü atsaydı belki de takımına galibiyeti getirecekti. Takım olarak çok iyi bir performans ortaya koyan ekip gol yollarında sıkıntı yaşayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Naim
Maçın Gümüş Adamı:Akif
Maçın Golü:Naim
Maçın Kalecisi:Servet
Maçın Savunması:Hasan
Maçın Orta sahası:Mustafa
Maçın Forveti:Naim
Maçın Centilmeni:Emre