Çernobil, Naim İle Güldü!

Günün 2.maçında Çernobil ile Mimarsinan takımları karşı karşıya geldi. Maça tecrübeli ekip Çernobil takımı baskılı bir başlangıç yaparken Mimarsinan takımı ise cılız ataklar ile goller arasa da ileride etkili olamazken savunmada da açıklar verince ilk yarıyı 4-1 skor ile Çernobil takımı önde tamamladı. 2.yarıya Mimarsinan Gençlik takımı farkı azaltmak için baskılı başlarken Çernobil takımı skoru korumayı başardı ve maçı 6-3 skor ile Çernobil takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça güzel bir başlangıç yapan Çernobil takımı savunmada açıklar vermeden hücum ederken ilk yarı art arda bulduğu goller ile ilk yarıyı 4-1 önde tamamlamayı başardı. 2.yarıya da golle başlayan ekip rakibi maç boyunca skor ve oyun olarak kendilerine yaklaştırmadan kazanmayı başarırken kalede görev alan Servet refleksleri ve kurtarışları ile maça damgasını vurdu. Klas kurtarışları ile takımını ayakta tutan Servet oldukça etkiliydi. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Ömer savunmada yaptığı korkusuzca müdahaleleri ile parmak ısırttı. Savunmayı toparlayan Ömer performansı ile takımının en iyilerinden biriydi. İleride takımın dinamosu gibi olan Mustafa atakları şekillendiren isimdi. Top alışverişini çok verimli yapan Mustafa oyun görüşü ile rakibi çözen kişiydi. Maçın yıldızı olan Naim ise bitiriciliğiyle ve uzaktan attığı füze gibi şutlarıyla rakip kaleciyi oldukça zorladı. Attığı 5 gol ile Maçın kaderini belirleyen Naim tecrübesi ve tekniği ile takımına seviye atlattırdı ve takımının maçı rahat bir skor ile kazanmasını sağladı. İlk dakikadan itibaren tecrübesini sahaya yansıtan Çernobil takımı maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça ısınamadan kalesinde goller gören Mimarsinan Gençlik takımı ilk yarıda ileride etkili olamazken ilk yarıyı 4-1 geride tamamladı. 2.yarının başında kalesinde golü görse de oyundan kopmayan ekip farkı azaltmayı başarsa da maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Sedat bugün takımın en zayıf noktasıydı. Kalede biraz affalayan Sedat fazla verimli olamazken bir kaç pozisyonda takımını zor durumda bıraktı. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Enes savunmayı maç boyunca toparlamaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamazken arkadaşlarının açıklarını çok iyi kapattı. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Oğuzhan takımını bir maestro şefi gibi yönetmeye çalışsa da çok fazla pas hatası yaparken Emirhan ise takımının yıldızı olurken takımının ayakta kalan bir kaç oyuncusundan biriydi. Takımının 2 golüne imza atarak takımını umutlandıran Emirhanın performansı mağlubiyeti engellemeye yetmezken, Mimarsinan Gençlik takımı ilk yarı oyuna ısınamadı ve 2.yarıda rakibi yakalayamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Naim
Maçın Gümüş Adamı:Ömer
Maçın Golü:Naim
Maçın Kalecisi:Servet
Maçın Savunması:Ömer
Maçın Orta sahası:Mustafa
Maçın Forveti:Naim
Maçın Centilmeni:Oğuzhan