Çernobil Kazanmayı Hatırladı!

Gecenin 2. maçında Çernobil ile Karkay takımları karşı karşıya gelirken Çernobil takımı tecrübesiyle maçı kazandı ve galibiyet hasretini sona erdirdi.
Kazanma Faktörleri:
Çernobil takımı maça iyi başlarken genç rakibi karşısında istekli bir oyun sergiledi ve aradığı golleri buldu. 2. yarıda daha çok kontra toplarla rakip kalede etkili olan ekip skor avantajını elinde tuttu ve savunma disiplinini elden bırakmayarak galibiyete uzandı. Alınan galibiyette en büyük etken maç boyunca disiplinli savunma yapmalarıydı diyebiliriz. İleri uçta ise Mustafa ile Naim’in uyumu da golleri getirirken kalede görev yapan Servet kurtarışlarıyla yine maçın gizli kahramanlarından oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Karkay takımı Ahmet takviyesi ile biraz daha maça ortak görüntüde başlarken özellikle 2. yarıda topla daha fazla oynayıp daha çok atak yapan taraf olsalar da savunmada verdikleri boşluklar maçı kaybetmelerinde en büyük etken oldu. İlk maça bakışla daha etkili bir oyun sergileyen genç ekip alınan mağlubiyete rağmen oynadıkları oyundan keyif almışlardır diye düşünüyorum. Ahmet attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken orta alanda da oyunu çok iyi kurdu, sadece takımının değil sahanın en iyilerindendi.
Maçın Adamı: Naim
Maçın Gümüş Adamı: Ahmet
Maçın Kalecisi : Servet
Maçın Defansı : Ömer Faruk
Maçın Ortasahası: Ahmet
Maçın Forveti : Naim
Maçın Golü : Ahmet
Maçın Centilmeni: Murat