Çernobil Hayata Döndü!

Gecenin maçında sezonun formda ekibi Palermo ile sezona çok kötü başlayan Çernobil takımları karşı karşıya gelirken Çernobil favori olmadığı maçta güçlü rakibini 3 1 lik skorla geçerek büyük bir sürprize imza attı ve eski günlerine dönme sinyalleri verdi.
Çernobil takımı maç boyunca iyi savunma yaparken rakibe karşı oldukça dirençli durdu, bir çok etkili şutun kaleye gitmesine izin vermedi, kaleye giden şutlarda da Servet’in başarılı performansı gole izin vermedi. Hücum yollarında da Furkan’la etkili olan ekip yıldız oyuncunun 2 gol 1 asistlik performansıyla galibiyete uzanırken genel anlamda çok iyi mücadele ettiler ve haklı bir galibiyet aldılar. Yine alınan galibiyette Furkan’ın başarılı oyunu kadar savunmada Ömer ve Volkan’ın katı savunması da büyük rol oynarken Servet uzun bir aradan sonra kalesini devralarak galibiyette büyük rol oynadı.
Palermo takımı aslında önceki maçlardaki performansından uzak bir oyun sergilemedi. Geçen maçlarda da geriye düşmüşlerdi ve geri dönüş yaparak zorlu maçlardan galibiyetlerle ayrılmışlardı fakat bu akşam yine geriye düşmelerine rağmen skoru çeviremediler. Aslında çevirecek oyunu da oynadılar fakat hem rakip savunma ve kalecinin başarılı performansı hem de şanssızlıklarıyla direkten dönen 2 3 top alınacak olası puana engel oldu. Hüseyin Sait Metehan üçlüsü hücum hattında iyi işler yapsalar da son vuruşlarda çok şanssızdı. Genel olarak iyi mücadele eden ekip savunmada özellikle Mehmetcan ön plana çıkan isim olurken bir çok pozisyonda rakibe geçit vermedi, yine Kudret de bir topu çizgiden çıkardı. Genel performans olarak vasat oynayan oyuncu olmasa da gol yollarındaki şanssızlık maçı kaybetmelerine sebep oldu.
Maçın Adamı: Furkan
Maçın Gümüş Adamı: Servet
Maçın Kalecisi: Servet
Maçın Defansı: Ömer Faruk
Maçın Ortasahası: Furkan
Maçın Forveti: Naim
Maçın Centilmeni: Sait
Maçın Golü: Metehan