Çernobil Pirdemir’e Dur Dedi!

Günün 2.maçında Pirdemir ile Çernobil takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte istekli başlarken 6.dakikada Mahmut ile öne geçen taraf Pirdemirdi. Bu gole hemen karşılık veren Çernobil takımı skoru eşitlerken, İlk yarının ilerleyen dakikalarında Çernobil takımı öne geçmeyi başardı ve ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. 2.yarı Pirdemir takımı risk alırken beraberlik golünü bulamayınca Çernobil takımı art arda goller ile farkı açarak maçı 4-1 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça etkili başlayan Çernobil takımı geriye düşse de hemen öne geçmeyi başararak ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. 2.yarı çok rahat bir oyun ortaya koyan ekip maçı 4-1 kazandı. Kalede görev alan Servet çok iyi bir maç çıkarırken çok fazla golü engelledi. Performansı ile takımını önde tutan Servet takımının yıldızlarındandı. Savunmada çok iyi bir performans ortaya koyan ekipte Volkan savunmanın bel kemiğiydi. Çok kritik müdahalelerde bulunan Volkan maçın en çok top kesen kişiydi. İleride oldukça etkili bir oyun ortaya koyan ekipte Naim takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. Mustafa ise forvette mükemmel bir performans ortaya koyarken takımını galibiyete taşıyan isimdi, bitiriciliği ile tam bir forvet olduğunu gösteren Mustafa sahanın en iyi oyuncusuydu. Zaman zaman zorlansa da sonuca gitmeyi başaran ekip maçı 4-1 kazanmasını bildiler.

Kaybetme Faktörleri

Maça oldukça etkili bir giriş yapan Pirdemir takımı Mahmut ile öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı başaramayınca 8.dakikada skor eşitlendi. Skor eşitlenince oyun yapısını değiştiren ekip savunmaya çekilince rakibin baskısı ile karşılaştılar ilk yarının son anlarında 2-1 geriye düşen ekip 2.yarı beraberlik için bastırsa da kalesinde erken bir gol görünce oyundan düştü ve maçı 4-1 kaybetti. Kalede görev alan Murat çok iyi kurtarışlara imza atarken takımını maçın içinde tutan isimdi. Savunmada elinden geleni yapan ekip rakip hücumcuları zaman zaman tutmakta sıkıntı yaşadı. Murat savunmasını maç boyunca ayakta tutmaya çalışsa da genel olarak yalnız kaldı. İleride zaman zaman etkili olan ekip bir çok gol pozisyonuna girse de bunları gole çevirmede sıkıntı yaşadı. Necmetin maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girse de son vuruşlarda sıkıntı yaşadı. Mahmut ise takımının tek golüne imza atarken takım arkadaşlarının kendisine ayak uyduramayınca yapacak fazla bir şeyi yoktu.

Maçın Adamı:Mustafa
Maçın Gümüş Adamı:Servet
Maçın Golü:Mustafa
Maçın Kalecisi:Servet
Maçın Savunması:Volkan
Maçın Orta sahası:Naim
Maçın Forveti:Mustafa
Maçın Centilmeni:Murat