Çernobil Çıkışta!

Çernobil ile Cska Filistin takımlarının karşılaştığı maçta Çernobil takımı maçı ilk yarıda bulduğu gollerle kazandı ve çıkışını sürdürdü.
Çernobil takımı hücum hattında etkili bir maç çıkarırken rakip savunmadaki boşlukları iyi değerlendirip skor üretmekte zorlanmadı. İlk yarıdan farkı açan ekip 2. yarıda vites düşürse de sahadan rahat bir oyun ve rahat bir skorla galip ayrılıp 9. sıraya yükseldi. Mustafa Naim Furkan üçlüsü bu maç oldukça uyumlu bir görüntü sergilerken zaman zaman yine anlaşamamazlıklar yaşasalar da genel anlamda iyi bir performans sergilediler. Furkan 5 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken Mustafa ve Naim de 2 şer golle maçı tamamladı.
Cska Filistin takımı maça kötü başlarken savunmada verilen boşluklarla ilk yarıyı kötü bir skorla tamamladılar. 2. yarıda biraz daha derli toplu bir oyun sergileyip farkı eritseler de bu performans puan için yeterli olmadı. 2. yarıdaki oyun geçer not alsa da hücum hattındaki kopukluklar maçı kaybetmelerine sebep olurken haftayı 5. sırada tamamladılar. Çağatay 4. golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken Alkım da maçı 2 golle tamamladı.
Maçın Adamı: Furkan
Maçın Gümüş Adamı: Naim
Maçın Kalecisi: Servet
Maçın Defansı: Hasan
Maçın Ortasahası: Furkan
Maçın Forveti: Naim
Maçın Golü: Çağatay
Maçın Centilmeni: Ömer Faruk